Április - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Üdvözöljük a Nemzetközi Gazdálkodás Központ honlapján!

Welcome to the website of the International Business Centre (Click here)

Köszöntjük a Nemzetközi Gazdálkodás Központ honlapján!

 

Kedves Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm a Corvinus Egyetem egyik legfiatalabb központjának honlapján. Bízunk abban, hogy sikerül bemutatnunk a kutatócsoport tevékenységét, s bármilyen céllal tisztelte is meg honlapunkat, megtalálja a szükséges információkat. Célunk, hogy honlapunk ne csak információval szolgáljon látogatói számára, hanem szolgáltatásokat is nyújtsunk, s így érdemes legyen rendszeresen felkeresni bennünket.

Amennyiben Ön képzéseink iránt érdeklődik, netán leendő hallgatóként kattintott ide, részletes leírást olvashat a Nemzetközi gazdálkodási szakról, a szak céljáról, felépítéséről. Bízunk abban, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődését, s a jövőben saját hallgatóink közt üdvözölhetjük!

Ha Ön jelenlegi hallgatóink, igyekszünk honlapunkkal mindenben támogatni, hogy tanulmányaikat minél sikeresebben végezzék. Ennek megfelelően részletes és friss információt találhat a Nemzetközi gazdálkodási szakról, a szak tárgyairól, tematikákat és előadásokat tölthetnek le, s naprakészen tartjuk Önöket a szakhoz kapcsolódó adminisztratív teendőkről, kutatási lehetőségekről.

Amennyiben Ön az üzleti szférában dolgozó, vagy kutatóintézetből, államigazgatásból érkezett látogató, képet kaphat a tevékenységeinkről, eredményeinkről, terveinkről, s érdekes lehet vállalata vagy intézménye számára partneri együttműködésünk.

Amennyiben Ön egyetemi kollégánk, a Nemzetközi gazdálkodási szak munkájában résztvevő oktató, az Ön számára kulcsfontosságúak lehetnek a honlapon található, a Nemzetközi gazdálkodási szakkal, a kutatóközponttal kapcsolatos információk, és segítjük Önt a hallgatóval való kommunikációban.

Honlapunk még friss és ropogós, folyamatosan fejlesztjük és nyitjuk meg. Ennek következtében nem minden menüpont alatt találja még meg a hozzá tartozó lapot, nem minden menüpontot nyitunk még meg, és az is lehetséges, hogy nem minden működik még tökéletesen – ezért türelmét kérjük. Honlapunk azonban napról napra fejlődik, s reméljük Ön is egyre több szolgáltatásunkat élvezheti.

 

Dr. Kacsirek László

Központ vezető, egyetemi docens

Nemzetközi Gazdálkodás Központ

 

Utolsó frissítés: 2019.03.11.