Február - 2020
H K S C P S V
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Tantárgyi program 2019/2020


I. Alapadatok

A tantárgy kódja:2KA21NAV06B
A tantárgy megnevezése (magyarul):Minőségi élelmiszerek és italok marketingje az Európai Unióban
A tantárgy neve (angolul):Marketing of the quality food and drink products in the European Union
A tanóra száma
(Előadás + szeminárium /gyakorlat/egyéb):
1+1+0+0
Kreditérték:4
Becsült hallgatói munkaóra: (kpx30)120
A tantárgy meghirdetésének gyakorisága:őszi és tavaszi félévben egyaránt
Az oktatás nyelve:magyar
Előtanulmányi kötelezettségek:nincs
A tantárgy típusa:
Tantárgyfelelős tanszék:Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék
A tantárgyfelelős neve:Dr. Török Áron

II. A tantárgy célja (a fenntarthatóság szempontjai)

A tantárgy célja:


IV. A tantárgy tervezett tanulási eredményei (fejlesztendő szakmai kompetenciák)

Tudás:


Képesség:


Attitűd:


Szakspecifikus tanulási eredmények (opcionális)

Szak/képzés megnevezése:


Tudás:


Képesség:


Attitűd: