Május - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
27 28 29 30 31  
Előadás a szlovén egészségügyi rendszerről| 2018.11.21.

2018. november 20-án a Corvinus Egészségügyi Szakpolitikák és Közgazdaságtan konferenciasorozat részeként, az Egészségügyi Közgazdaságtan Tanszék szervezésében került megrendezésre a „Bepillantás a szlovén egészségügyi rendszerbe” című előadás.

A tanácskozást megelőzően, a meghívott előadók és a Szlovén Nagykövetség helyettes nagykövet asszonya egy beszélgetésen vettek részt Egyetemünk oktatóival és PhD hallgatóival a Tudományos Rektorhelyettesi Irodában, ahol a vendégeket Dr. Gulácsi László, mb. tudományos rektorhelyettes és Dr. Kovács Erzsébet professor asszony, a Közgazdaságtudományi Kar dékánja köszöntötte.

A két szlovén vendégünk a szakma neves képviselői, Egyetemünk Közgazdaságtudományi, valamint Gazdaságtudományi Karával tartanak fenn egyre szorosabb és szorosabb kutatási-oktatási kapcsolatot.

Az előadásokon, amelyen nagyszámú hazai és külföldi BSc es MSc hallgató is részt vett, egyrészt a szlovén egészségpolitika és menedzsment aktuális kérdéseiről, másrészt a közös életminőség és egészségügyi-közgazdasági kutatásokról volt szó. A közös munka eddigi eredményeként az elmúlt két évben hét közös Q1és Q2 tudományos munka született.

Résztvevők:

Metka Lajnšček, Szlovén Nagykövetség, helyettes nagykövet 

Valentina Prevolnik-Rupel Ph.D, Ljubjanai Közgazdasági Kutatóközpont, senior kutatója

Petra Došenović Bonča, a Ljubjanai Egyetem Közgazdasági Karának docense

Prof. Dr. Gulácsi László, Budapesti Corvinus Egyetem, tudományos rektorhelyettes, Egészségügyi Közgazdaságtan Tanszék, tanszékvezető

Prof. Dr. Kovács Erzsébet, Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kar, dékán Matematikai és Statisztikai Modellezés Intézet / Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék, tanszékvezető

Prof. Dr. Péntek Márta, Budapesti Corvinus Egyetem Egészségügyi Közgazdaságtan Tanszék, egyetemi tanár

Dr. Rencz Fanni, Budapesti Corvinus Egyetem Egészségügyi Közgazdaságtan Tanszék, egyetemi adjunktus

Dr. Zrubka Zsombor, Budapesti Corvinus Egyetem Egészségügyi Közgazdaságtan Tanszék, egyetemi tanársegéd

Igazság Arnold, Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció Igazgatóság, igazgató

Utolsó frissítés: 2018.11.30.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.ru