Augusztus - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Bemutatkozás

Egykori hallgatóink: Alumni

  • 2006. nyarától a Karrier Iroda feladata a végzetteinkkel való kapcsolattartás, valamint életpályájuk nyomonkövetése (diplomás pályakövetési rendszer működtetése). Terveink szerint az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk egykori hallgatóink számára:
    aktív szakmai és személyes networking (kapcsolatteremtés) támogatása végzetteink, jelenlegi hallgatóink, oktatóink és a munkáltatók között
  • “élethosszig tartó karriertervezés”: állásajánlatok és karriertanácsadás
  •  folyamatos információszolgáltatás: képzésekről, továbbképzésekről, az egyetemi életről
  • rendezvények szervezése: szakmai és baráti találkozók rendezése

Információk:
karrier(kukac)uni-corvinus(pont)hu
1093 Budapest, Fővám tér 8., 31. szoba

Végzetteink karrierkövetése

A diploma kézhezvételével a hallgatók adminisztratív értelemben kilépnek az egyetem kötelékéből, valójában azonban soha nem szűnik meg a kapcsolat az „öregdiákok” és az Alma Mater között. Az egyetemnek szüksége van azokra a tapasztalatokra, amelyekről végzett hallgatói számolnak be. Fontos megtudni, hogy milyenek munkaerő-piaci pozícióik, hogyan vélekednek képzésük eredményességéről, mivel ennek alapján tudunk információkat nyújtani pl. a jelenlegi és leendő hallgatóink (középiskolások, másoddiplomások stb.), oktatóink, az oktatási kormányzat, a munkáltatók és a közvélemény számára.

Az új Felsőoktatási törvény is előírja az egyetemek számára, hogy diplomásai szakmai pályáját nyomonkövessék.

A diplomás pályakövetés egyik lehetséges módja a kérdőíves felmérés, mi is ezt választottuk. A világ több egyetemén az a gyakorlat, hogy diplomázásuk után két évvel keresik meg először a végzetteket, hogy megkérdezzék őket szakmai előmenetelükről, az egyetemi évekről, a képzésről alkotott véleményükről, amelyek eredményeit éppen úgy beépítik a képzési-kutatási gyakorlatba, mint azokat a javaslatokat, amelyeket a diplomások néhány év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött – némi térbeli és időbeli távolságból – mondanak.

A Budapesti Corvinus Egyetem kiépítette a mind a hét karára kiterjedő karrierkövetési rendszert. A próbakérdezést már elvégeztük, jelenleg a 2005-ben végzetteket keressük meg, hogy töltsék ki kérdőívünket. Terveink szerint októberben tesszük közzé egyetemünk honlapján a felmérés eredményeit és a következtetéseket.

Kollégáink bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak a karrier(kukac)uni-corvinus(pont)hu e-mail címen, vagy a 215-5538-as telefonszámon.

Utolsó frissítés: 2018.11.30.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com