Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

AI Transformation – Kínai – Magyar Konferencia a Corvinuson

Október 24-25-én a Gellért Campuson a világ legnevesebb professzorai adnak elő a mesterséges intelligenciához kapcsolódó különféle tudományos lehetőségekről.
2024.10.24. 00:00 – 2024.10.25. 23:59
Budapesti Corvinus Egyetem

Dátum: 2024. október 24-25. 
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Gellért Campus, (1118 Budapest, Ménesi út 5.) 

A rendkívül kivételes alkalmon a világ vezető tudósai gyűlnek össze a Budapesti Corvinus Egyetem Gellért Campusán, hogy az AI jelenéről és jövőjéről beszéljenek. A csúcstalálkozón vezető kínai és magyar vállalatok, kutatócsoportok, technológiai vezetők, innovátorok, startup inkubátorok és befektetők vesznek részt Magyarországról és Sencsenből.  

Olyan neves előadókat köszönthetünk majd, mint Yurrii Nesterovo (A 2023-as WLA Price számítástechnikai vagy matematikai díjazottja), Thomas H. Davenport professzor (szerepel a világ 25 legjobb tanácsadója, a 3 legjobb üzleti/technológiai elemzője, valamint az IT-ágazat 100 legbefolyásosabb embere között), Cesar A. Hidalgo (a Datawheel, egy díjnyertes, adatelosztó és vizualizációs rendszerek létrehozására szakosodott vállalat alapítója) vagy Helen Meng professzor (The Chinese University of Hong Kong, a Centre for Perceptual and Interactive Intelligence igazgatója). 

A szervezők a Budapesti Corvinus Egyetem és a Sencseni Kutatóintézet a Chinese University of Hong Kong partnerségében. 

A konferencia során hallani lehet majd többek között az AI és a kognitív egészségügy, az AI és a katonai műveletek kapcsolatáról, valamint az AI-alapú kutatásról multidiszciplináris akadémiai környezetben. 

Külön szekciót tartanak kifejezetten kutatócsoportok és startupok számára, hogy bemutassák ötleteiket, projektjeiket és AI kompetenciájukat. 

A regisztráció ingyenes. További információkért látogasson el a scitope.com weboldalra. 

Ha szeretné bemutatni ötletét a kínai és a magyar delegációnak, kattintson IDE. 

Vágólapra másolva
X
×