Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

Alap- és osztatlan szakos nyílt nap 2024 – Fedezd fel a Corvinus világát!

2024 november 29-én a Budapesti Corvinus Egyetem ismét megnyitja kapuit az alap- és osztatlan szakok iránt érdeklődők előtt! Ha kíváncsi vagy, milyen lehetőségek várnak rád a Corvinuson, vagy még bizonytalan vagy a továbbtanulási terveidben, itt a helyed!
2024.11.29. 08:00 – 2024.11.29. 15:00
Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2024. november 29.   

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, E épület (1093 Budapest, Fővám tér 8.)   

Regisztrálj most!

Az esemény regisztrációhoz kötött. Sikeres jelentkezés esetén egy QR kódot kapsz válasz üzenetben, amit az eseményen egy karszalagra cserélhetsz.  

 

Mi vár rád a nyílt napon? 

Szerezd meg a válaszokat minden kérdésedre! 

Beszélgess közvetlenül a szakfelelősökkel, és tudd meg, hogyan épül fel a képzés, milyen lehetőségeid lesznek gyakornoki programokra, és hogyan tudsz nemzetközi ösztöndíjakra pályázni. Ez az a hely, ahol minden kérdésedre válaszokat kapsz! 

Merülj el a Corvinus közösségi életében! 

A tanulás mellett az egyetemi élet is vár! Fedezd fel a különböző diákszervezeteket, szakkollégiumokat, és ismerd meg, milyen események színesítik majd az egyetemi napjaidat. Építs kapcsolatokat már a nyílt napon, és legyél a pezsgő közösség része! 

Szülőknek és pedagógusoknak külön programmal készülünk! 

Ne feledd, ha szüleid vagy tanáraid is kíváncsiak, számukra is rengeteg információval és külön programokkal készültünk, hogy minden kérdésükre választ kapjanak! 

Fedezd fel a nemzetközi lehetőségeidet! 

Tudtad, hogy a világ számos egyetemével vagyunk kapcsolatban? A Corvinuson tanulva nemcsak hazai, hanem külföldi lehetőségek is megnyílnak előtted. Tölthetsz egy szemesztert is külföldön, vagy akár szakmai gyakorlatot is végezhetsz más országokban – ez csak rajtad múlik! 

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget – csatlakozz a Facebook-eseményünkhöz és értesülj a legfrissebb részletekről! 

Vágólapra másolva
X
×