Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

Diákszervezeti Infóest

Az AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett nemzetközi szervezete
2021.02.09. 18:00
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / hungary@aiesec.net
Az esemény facebook linkje

Az AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett nemzetközi szervezete, amelyet a második világháború után alapítottak, a béke elérésének és az emberiség lehetőségeinek kiaknázása érdekében az ifjúsági vezetés és kulturális megértés fejlesztésével. A Corvinus AIESEC az AIESEC első magyarországi helyi bizottsága, amelyet 1972-ben alapítottak. Azóta szakmai, ambiciózus, elkötelezett közösségük programokkal és kivételes fiatal szakmai tehetségek fejlesztésével hozzájárul a magyar társadalom jobbá tételéhez. 

Budapesti Corvinus Egyetem

 


Mit keres egy modern munkáltató?

Önismeret és magabiztosság. Értékes gyakorlati tapasztalat. Magabiztos nyelvtudás. Kiváló referenciák.


Mit adhat neked az AIESEC?

Éppen ezeket, és még sokkal többet, megszámlálhatatlan felejthetetlen élménnyel fűszerezve. Az AIESEC tagjait világszerte az a cél köti össze, hogy már fiatal korban fejlesszék a vezetői készségeket. Az AIESEC tagjaként az egyetem adta alapokra építve tapasztalati tanulással, csapatos projektmunkák által fejlődhetsz diverz területeken. Olyan területeken fejlődhetsz, mint az értékesítés, marketing vagy HR – majd később vezetői szerepben a projektmenedzsmentet és vezetői képességeidet pallérozhatod. Ebben támogat dedikált mentorod, számos képzés és konferencia, és hagyományokkal teli közösségi életünk, amivel nemcsak értékesebbé, hanem színesebbé teheted egyetemi éveid!

Látogass el hozzánk február 9-én 18:00-tól tartandó online infóestünkre, ahol jobban megismerheted a szervezetünket és a közösséget.

Ha szeretnél csatlakozni vagy további részleteket megtudni arról, hogy mivel foglalkozik az AIESEC, kattints a weboldalra és kövesd őket az @lc_bce Instagram oldalon a legfrissebb információkért és hogy betekintést nyerj mindennapjaikba!  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 12:27:51