Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

A Corvinus csatlakozik a Pénzügyi, Gazdasági és Banki Kutatási Hálózathoz (FEB-RN)

2024-08-29 11:50:00

Az egyetem erősíti globális kutatói jelenlétét azáltal, hogy csatlakozik a FEB-RN-hez, amely több mint 20 ország vezető intézményeit kapcsolja össze.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy Intézete hivatalosan is a Pénzügyi, Gazdasági és Banki Kutatási Hálózat (FEB-RN) tagjává vált. A FEB-RN egy globális együttműködési hálózat, amely több mint 20 ország vezető tudósait, egyetemeit és szakembereit kapcsolja össze. A hálózathoz való csatlakozással a Corvinus célja, hogy erősítse nemzetközi kutatási együttműködéseit és hozzájáruljon a tudás és az ötletek cseréjéhez ezen tudományágakban. 

A FEB-RN egyetemekből és intézményekből álló hálózat, amelyben a világ minden tájáról találhatóak résztvevők, beleértve az alapító Aalborgi Egyetemi Üzleti Iskolát (Dánia), a Bathi Egyetemet (Egyesült Királyság), a Massey Egyetemet (Új-Zéland), valamint a Fundação Getulio Vargas-t (Brazília), és még sok más intézményt. 

A hálózat célja a kutatási eredmények terjesztése, az akadémiai hálózatépítés elősegítése, valamint a magas színvonalú akadémiai kutatásokhoz való nyílt hozzáférés megkönnyítése. Így a FEB-RN-ben való részvételével a Corvinus ezekben az együttműködésekben vesz részt, támogatva a pénzügyi, gazdasági és banki kutatások fejlődését. 

Ezen túlmenően egyetemünk számos kezdeményezéshez hozzájárulhat, beleértve a Pénzügyi Menedzsment Szövetséggel (FMA) együttműködésben megrendezett nemzetközi kutatási szemináriumokat, amelyek során vezető kutatók tartanak előadásokat. További információkat a hálózatról és a közelgő eseményeinkről ezen az oldalon talál. 

Vágólapra másolva
X
×