Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

A Corvinus volt a házigazdája az AMBA & BGA Global Deans and Directors Conference 2024 rendezvénynek

2024-06-07 11:25:00

A Budapesti Corvinus Egyetem a rangos AMBA & BGA Global Deans and Directors Conference 2024 házigazdájaként tovább erősítette nemzetközi hírnevét. A május 12-15. között az InterContinental Budapest szállodában rendezett esemény találkozópont volt az üzleti oktatás kiemelkedő szakemberei számára, akik megvitatták az ágazatot formáló trendeket és innovációkat.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus Egyetemet az a megtiszteltetés érte, hogy a konferencia házigazdájaként szakértő előadókat, vezető vállalati szervezeteket és üzleti iskolákat fogadhatott a világ minden tájáról. Az előadók között voltak neves intézmények dékánjai és vezérigazgatók, akik az üzleti iskolák stratégiáját leginkább meghatározó kérdésekről tartottak előadást. 

A londoni székhelyű Association of MBAs & Business Graduates Association (AMBA & BGA) MBA képzéseket fog össze, és a posztgraduális menedzsment oktatás nemzetközi szaktekintélye. A hálózathoz több mint 460 intézmény tartozik világszerte. A Budapesti Corvinus Egyetem, 2020 óta AMBA akkreditált intézmény, amely révén helyet érdemel a világ üzleti iskoláinak legjobb 2 százalékában egyetlen magyar egyetemként. 

A Budapesti Corvinus Egyetem jelenleg két angol nyelvű MBA programot kínál. 

Full-Time MBA 

A Full-Time MBA képzést karrierjük elején vagy közepén járó szakembereknek szól, akik tovább szeretnének fejlődni és ehhez útmutatást keresnek. A kétéves képzés nappali formában zajlik. 

Executive MBA 

Az Executive MBA a Corvinus kettős diplomát kínáló képzés, a Maastrichti Egyetem és a SEED Executive School együttműködésében.  A vezetőfejlesztő képzés célja olyan eszközökkel ellátni a résztvevőket, amelyek segítik őket abban, hogy hatékony és felelős vezetőkké váljanak, és magabiztosan mozogjanak a komplex nemzetközi üzleti környezetben. A programot vezetői tapasztalattal rendelkező felsővezetők számára ajánljuk. A 2024 októberében induló képzésre a jelentkezés folyamatban van, a határidő 2024. szeptember 6. 

A konferencia lehetőséget biztosított arra, hogy egy külön erre a célra kialakított kiállítótérben a szponzorok és kiállítók mellett a Corvinus is bemutathassa képzési portfólióját és az Egyetem tevékenységeit. A konferencia résztvevői találkozhattak a Corvinus munkatársaival, akik válaszoltak az egyetem üzleti, gazdasági és társadalomtudományi képzéseivel kapcsolatos kérdésekre, valamint megismerhették a Corvinus Institute for Advanced Studies (CIAS) nemzetközi kutatóközpont által kínált lehetőségeket.  

A Corvinus Egyetem részvétele a konferencián messze túlmutatott a kiállítótéren. A résztvevők közül Dr. Fehér Péter, az Egyetem Nemzetközi Vezetőjének előadása ”Beyond Comfort Zones: Preparing MBA students for unforseen technological disruptions” a konferencia utolsó napján hangzott el.  

Az Egyetem oktatói és vezetői közül a konferencián részt vett még Varga Ákos, Szakirányú Programok és Executive Képzések dékánja, Kozma Miklós, Full-time MBA szakfelelős, Toarniczky Andrea, Executive MBA szakfelelős valamint Búzády Zoltán, egyetemi docens, a Leadership & Flow Globális Kutatási Hálózat igazgatója. 

Az Egyetem vezetősége köszönetét fejezi ki a Corvinus kollégáinak, akik a kiállítótérben és a konferencia helyszínén képviselték az intézményt. Köszönjük támogatásukat! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.17. - 21:24:02