Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Csaknem 1500 hallgatónk vette át a diplomáját – első diplomaosztó a Gellért Campuson

2024-08-01 13:00:00

Július 22. és 26. között rendeztük meg a nyári oklevélátadó ünnepséget.
Budapesti Corvinus Egyetem

 

 

Idén igazán különleges helyszínen rendeztük meg a nyári oklevélátadó ünnepséget. A Corvinus Gellért Campus megnyitása új korszakot jelent az egyetem történetében: az innovatív közeg és a korszerű infrastruktúra inspirációt nyújt közösségünk számára, és méltó helyszíne volt a 2023/2024-es tanévben végző diákok diplomaosztójának.  

A vendégekkel együtt több mint 6000 főt köszönthettünk a februárban átadott campuson. 

Az ünnepségeken az alap- és mesterképzéseinken, valamint szakirányú továbbképzéseinken végzettek vehették át a diplomájukat.  

Az esemény nagy jelentőséggel bírt minden résztvevő számára, hiszen az elmúlt évek kemény munkájának eredményét ünnepelték. Az egyetem vezetése, valamint a diákok családtagjai és barátai egyaránt jelen voltak az ünnepségen, hogy elismerjék azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a diákok a diploma megszerzése érdekében tettek.  

A friss diplomásokat és hozzátartozóikat az Egyetem vezetői köszöntötték: az eseményeken rektorhelyettesek, dékánok és szakfelelősök is képviselték a Corvinust. Rajtuk kívül, valamint alumni hallgatóink, valamint jelenlegi hallgatóink képviseletében a Hallgatói Önkormányzat képviselői is gratuláltak a végzősöknek.  

Az esemény azonban nem jelenti végét a diákok és az egyetem kapcsolatának, hiszen azok a kapcsolatok, amelyeket a diákok az egyetemen kialakítottak, folytatódhatnak a jövőben is, sőt az alumni rendezvényeinken is szeretettel várjuk egykori hallgatóinkat.  

Nagyon sok sikert kívánunk minden most végzett hallgatónknak!  

A diplomaosztóra kilátogatott az Index újságírója is, a cikk itt olvasható Tíz év alatt dupláját éri ez a corvinusos diploma címmel. 

Kérlek, ha részt vettél az eseményen töltsd ki ezt a kérdőívet és jelezz vissza nekünk! 

 

 

Vágólapra másolva
X
×