Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Egyetemisták jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC)

2023-03-03 13:02:53

A hallgatók március 15-ig jelentkezhetnek a budapesti egyetemi programba.
Corvinus Ambassador

A Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézményében működő hat iskolába (Jogi Iskola, Közgazdasági Iskola, MCC-Mindset Pszichológia Iskola, Média Iskola, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, Társadalom- és Történelemtudományi Iskola) felvételt nyert hallgatók egy szakmailag kiváló, motiváló és összetartó közösséghez csatlakozhatnak. A budapesti képzésre március 15-ig, míg a vidéki központok képzéseire április 16-ig lehet jelentkezni. 

Az intézmény mindazon, első egyetemi évüket a 2022/2023-as tanév tavaszi félévében befejező hallgatók jelentkezését várja, akik az adott régió valamely felsőoktatási intézményében nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. 

Az MCC célja, hogy a fiatalok oktatása ne anyagi helyzetüktől, hanem kizárólag képességeiktől és motiváltságuktól függjön, valamint, hogy a tehetséges magyar hallgatók külföldi tanulmányaik során elmélyített tudásukat felelősen gondolkozva idehaza, az országért és szűkebb környezetükért kamatoztathassák. Az intézmény szociokulturális helyzettől függetlenül biztosítja a diákokban rejlő tehetség kibontakozását: a képzések a felvételt nyert tanulók számára térítésmentesek. 

További részletek és a jelentkezési linkek az MCC oldalán és a csatolt felhívásban találhatók. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.21. - 04:25:10