Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Érdekel, hogy mekkora jövedelemre számíthatsz? Segít a DPR!

2024-06-14 12:43:00

Az Oktatási Hivatal (OH) már több éve gyűjt adatokat az aktív és végzett egyetemi hallgatók munkaerőpiaci helyzetéről és tanulmányi elégedettségéről. Ahhoz, hogy az OH eredményei minél hitelesebbek legyenek, fontos, hogy válaszoddal te is támogasd az adatgyűjtési folyamatot!
Budapesti Corvinus Egyetem

Ebben az időszakban a Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) felmérését a jelenlegi hallgatóink körében végezzük. A kérdőívet azzal a céllal vesszük fel, hogy jobban megismerjük a hallgatóink tanulmányokkal kapcsolatos tapasztalatait, tanulási és munkavállalási terveit. A felmérés továbbá minőségbiztosítási folyamataink egyik fontos eszköze is, az általa kapott eredményeket többek között képzéseink és képzési kínálatunk fejlesztése során hasznosítjuk majd. 

A kapott válaszokat természetesen anonim módon kezeljük, azokat csak összesítve, statisztikai célokra használjuk fel. A kitöltés a legfelhasználóbarátabb módon számítógépen végezhető el, ezért javasoljuk, hogy a felületet azon töltsd be.  

Kérjük, töltsd ki a kérdőívet 2024. július 3-ig ki az alábbi linken: 

KATTINTS IDE A KÉRDŐÍV BETÖLTÉSÉHEZ 

Ha a kitöltés félbemarad, akkor az később azonos eszközről is folytatható. 

Amennyiben a kutatással kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed van, kérjük keresd bizalommal munkatársainkat a minosegugy@uni-corvinus.hu címen. 
 
Köszönjük, hogy válaszaiddal te is segíted munkánkat! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.27. - 19:13:57