Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Érdeklődsz a politika iránt? Ezt a képzést neked találták ki!

2024-05-27 16:03:00

Jelentkezz a Corvinus Politikai Marketing és Kommunikációs Tanácsadó képzésére kedvezményes áron!
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus Politikai marketing és kommunikációs tanácsadó szakirányú továbbképzése kiváló lehetőség azoknak, akik kis létszámú, magas minőségű oktatásban szeretnének részt venni. A politika iránt érdeklődők és a politikával foglalkozó szakemberek, vezetők ezen a szakon megismerhetik a politikai kommunikáció logikáját, működését, egyes fortélyait. A képzés problémamegoldást és a kommunikációs készségek fejlesztését egyidejűleg támogató programot kínál.  

Kinek szól a képzés? 

A szakot azoknak a politika iránt érdeklődőknek, valamint a politikával foglalkozó szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akik szeretnék tudásukat elmélyíteni és fejleszteni a politikai kommunikáció területén. A minőségről és innovatív képzési módszereiről ismert Corvinus és a gyakorlati politikában aktív Századvég együttműködése garantálja a politikáért és a politikában dolgozók felkészítését a kommunikációs tanácsadói, szakértői, beszédírói, újságírói és politikusi szerepek ellátására. 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kedvezményes áron csatlakozz a képzéshez! Használd a POLMARK01 kuponkódot, és 2024. június 30-ig a weboldalon feltüntetett early bird áron jelentkezhetsz.   

Végső jelentkezési határidő: 2024. augusztus 31. 

További információk a képzésről a szak weboldalán. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.01. - 00:24:27