Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Esetleírás-verseny a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával

2024-05-30 09:19:00

A gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatók egyik projektfeladata a Vállalkozásindító Üzleti Koncepció (“VÜK”) tárgy során egy vállalkozó és működő vállalkozása megismerése, elemzése és bemutatása volt.
Budapesti Corvinus Egyetem

A hallgatóknak öt fős csoportban kellett írni egy általuk választott vállalkozóról és vállalkozásról szóló esetleírást előre megadott szempontrendszer alapján, mellyel a hallgatók több területre kiterjedő és átfogóbb ismeretekre tehettek szert, és elősegítette a tapasztalatszerzésüket a csoportos munkavégzésben is. 

 A tárgy kapcsán a Vállalkozásfejlesztés- és menedzsment Tanszék tanári kara által alapított versenyben a szemináriumi csoportban a legjobbnak értékelt, a szemináriumvezető által javasolt csoportok kerültek a döntőbe, amit a tanszéki zsűri rangsorolt.  

A 13 legjobb eset közül nem volt könnyű kiválasztani a zsűrinek a győzteseket, ahol a díjazottak elismerő oklevelet és pénzjutalmat kaptak a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásából. Az első helyezett csapat 60 ezer forintot, a második 40 ezer forintot, a két harmadik helyezett csapat pedig 20-20 ezer forintot nyert a versenyen.  

 
I. helyezett az All You Can Move eset: 

Szabó Dorina Kíra, Szabó Emese, Szijártó Eszter, Vári Zsófia, Vécsey Réka Zsuzsanna 
 

II. helyezett a Cseles Drinks Kft. eset:

Kovács Rudolf, Németh Barbara, Imre Barnabás, Mag Levente, Józsa Marcell
 

Holtversenyben 
III. helyezett Klikkmarketing Zrt. eset: 
Ulics Bence, Román Zsófia, Balogh Bálint, Balogh Dóra, Aleksza Lili  

és 
III. helyezett Chiro Kft. eset: 
Balázs Réka Virág, Bakos Petra, Harai Tamás, Papp Gergő, Orbán Johanna 

 
Gratulálunk a győzteseknek! A pénzjutalmat és az oklevelet a szemináriumvezetők adták át a díjazottaknak a tárgy utolsó óráján. 

.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.30. - 22:20:48