Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Fektess a jövődbe a Corvinus közbeszerzési menedzser képzésével!

2024-05-27 15:58:00

Ne hagyd ki a lehetőséget, jelentkezz most kedvezményes áron képzésünkre!
Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem Közbeszerzés-menedzsment / szakközgazdász képzése kivételes lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének mélyreható ismereteket szerezni a közbeszerzési rendszerről és folyamatokról, és ezzel elősegíteni szakmai előrehaladásukat. 

A képzés során megszerzett ismeretek és készségek birtokában a hallgatók szakértőkké és vezetőkké válhatnak a közbeszerzési területen. Ez a képzés ideális azok számára, akik szeretnének előrelépni, és jelentős szerepet vállalni a közbeszerzési folyamatokban, legyen szó akár vállalati, akár kormányzati szféráról. 

A képzés sikeres elvégzése másoddiplomát biztosít, amely új kapukat nyit meg a munkaerőpiacon. Ez a másoddiploma nem csak a tudásodat mélyíti el, hanem versenyelőnyt is jelenthet az álláskeresés során vagy a karriered következő lépéseihez. 

Jelentkezés és kedvezmény 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kedvezményes áron csatlakozz a képzéshez! Használd a KÖZBESZ01 kuponkódot, és 2024. június 30-ig a weboldalon feltüntetett early bird áron jelentkezhetsz.  

Végső jelentkezési határidő: 2024. augusztus 31. 

Ne maradj le a lehetőségről, hogy részese légy a közbeszerzési menedzser képzésünknek! Kattints ide, és jelentkezz még ma! 

Fektess a jövődbe a Corvinus közbeszerzési menedzser képzésével, és lépj a karriered következő szintjére! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.01. - 00:18:54