Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Gyakorló szakembereknek szóló, executive képzésekkel bővíti kínálatát a Corvinus

2023-10-02 16:05:00

Új képzéstípust vezet be idén ősszel a Budapesti Corvinus Egyetem. A folyamatosan bővülő képzésportfólió kialakításakor az elsődleges szempont az volt, hogy az valós piaci igényhez igazodó tudást adjon.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az első képzések októberben indulnak, de folyamatosan bővül azok köre, az aktuális kínálat a Corvinus honlapján böngészhető. A kurzusok munka mellett elvégezhetőek és két területre fókuszálnak: egyrészt olyan kulcskompetenciákat fejlesztenek, amelyek elengedhetetlenek jelenleg a munkaerőpiacion, másrészt pedig olyan mély szaktudást kínálnak, amelyeket a piac magasra értékel.  Az órákat tömbösítve, személyesen tartják, a résztvevők számára a Corvinus egyetem tanúsítványt állít ki a képzés sikeres elvégzéséről a felnőttképzés hivatalos adatrendszerében, ami kimagasló értéket jelent majd a munkaerőpiacon. 

Jelenleg öt magyar és négy angol nyelvű executive képzésre lehet jelentkezni. A legtöbbjük munka mellett gyorsan elvégezhető, az egynapos képzésektől a féléves oktatásig terjed az időtartamuk.  Magyar nyelvű corvinusos program jelenleg a Fenntarthatósági kommunikációs stratégiák, a Mesterséges intelligencia a gazdaságban, a Krízismenedzsment és reputációs kockázatok, a Designgondolkodás és designkommunikáció (termék-, vállalkozás- és identitásfejlesztési képzés) és a Belsőkontrollrendszer-szakértő képzés. A Corvinus angol nyelvű executive kínálatába tartozik már az Agilis projektmenedzser, a Haladó tárgyalási készségek, az Önmenedzsment, valamint az Interkulturális intelligencia szerepe a projektmenedzsmentben képzés.  

A Corvinus nyitott a cégek egyedi igényeire is a programok szakmai kialakításában: ha egy vállalat egy corvinusos executive képzést szeretne egy adott szakterületen, az egyetem rugalmasan összeállítja a képzés tartalmát, fókuszát, hosszát, ütemezését. 

A Corvinus az executive képzések bevezetésével szeretne erősíteni az élethosszig tartó tanulást segítő képzési portfólióján. A kínálatunkat ezúttal is a megszokott corvinusos magas színvonalon alakítottuk ki, és folyamatosan aktualizáljuk. Minden olyan aktívan dolgozó szakembernek, aki executive képzéssel szeretné a tudását, a kompetenciáit fejleszteni, rendszeresen érdemes ellátogatnia a honlapunkra és átnéznie az elvégezhető programok körét. Különösen számítunk azoknak az egykori hallgatóinknak az érdeklődésére – akár alap-, akár mesterszakon végeztek nálunk –, akik szeretnék frissen tartani, kiegészíteni a szerzett tudásukat. Azoknak a cégeknek a jelentkezését is várjuk, amelyek egyedi képzést igényelnek, számukra saját igényeik szerint tudunk képzési programokat kidolgozni” – mondta Patrick Bohl, a Corvinus executive és szakirányú továbbképzési programokért felelős dékánja. 

 

A képzések aktuális köréről bővebb információt találni és jelentkezni a Corvinus honlapján lehet itt: https://www.uni-corvinus.hu/post/landing-page/executive-kepzesek-a-corvinuson/ 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.17. - 21:55:13