Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Hallgatói segítők jelentkezését várjuk a beiratkozási hétre!

2024-07-22 09:31:00

Idén 2024. augusztus 26. és 28. között iratkozhatnak be az új hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetemre. A kötelező adminisztrációs teendők mellett számos izgalmas program várja őket, többek között az Onboarding Expó és a Hallgatói Támogatások által szervezett workshopok.
Budapesti Corvinus Egyetem

Csatlakozz hallgatói segítő csapatunkhoz, és legyél részese egy különleges közösségnek!  

Feladatod lesz a gólyák mentorálása és irányítása a beiratkozás során, segítve őket az egyetemi élet kezdeti lépéseiben. Emellett fontos szereped lesz a dokumentumok ellenőrzésében és a különböző koordinációs folyamatokban, biztosítva a gördülékeny adminisztrációt. Ha szeretnél segíteni új hallgatótársaidnak és értékes tapasztalatokra szert tenni, jelentkezz most! 

A beiratkozási hetet megelőzően természetesen lehetőséged lesz részt venni egy rövid online egyeztetésen, ahol eligazítást kapsz a feladatokkal kapcsolatban. Ez az eligazítás felkészít arra, hogy könnyedén és gördülékenyen segítsd leendő szaktársaidat az egyetemi élettel kapcsolatos különböző folyamatok és programok során felmerülő kérdések megválaszolására, továbbá arra, hogy te is és ők is minél aktív tagjai legyenek az Egyetem közösségének. 

A munkabér nettó 1874 Ft/óra. 

Amennyiben úgy érzed, hogy felkeltette a figyelmed a felhívásunk, és akár egy, vagy több napon keresztül lennél partnerünk ebben (reggel 7:30-tól 17:00-ig), kérjük, jelentkezésed leadásához kattints IDE. 

Előnyt jelent:  

  • Ha mind a három napon egész napot tudsz vállalni, 
  • Ha beszélsz angolul, 
  • Ha tavaly részt vettél már a Beiratkozási és Orientációs héten Hallgatói Referensként. 

A jelentkezési határidő augusztus 11. vasárnap, 23:59 óra. 

Várjuk lelkes jelentkezéseteket! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.22. - 09:32:58