Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Ismerd meg a Corvinus CEMS programját!

2024-05-02 15:02:00

A CEMS Master in International Management (MIM) programja a vezető üzleti iskolák és vállalatok közös együttműködésén alapul és egyedülálló lehetőségeket nyújt a hallgatóknak a nemzetközi üzleti világban való előre lépéshez és sikeres karrierhez. A program egy 1 éves, magas színvonalú üzleti mesterdiploma, melyet világszerte megszerezhetnek a CEMS partneregyetemein tanuló hallgatók. A program célja, hogy kiemelkedő üzleti vezetőket képezzen, akik képesek globális környezetben hatékonyan működni.
Budapesti Corvinus Egyetem

A program előnyei: 

  • Kettős diploma: A CEMS MIM hallgatóink két diplomát szereznek, egyet a Budapesti Corvinus Egyetemtől és egyet a CEMS Szövetségtől, ami lehetővé teszi számukra, hogy nemzetközi hitelességet és elismerést szerezzenek. A CEMS MIM képzés a 2024-es QS rangsorban a 11. helyet szerezte meg. 
  • Színvonalas karrierlehetőségek: A CEMS MIM végzettség megnyitja az ajtót a világ legelismertebb vállalatainál való karrierlehetőségekhez. 
  • Nemzetközi kapcsolatok: A képzés során a Corvinus CEMS hallgatói kapcsolatba kerülnek a világ minden tájáról származó diáktársaikkal és a CEMS partnervállalatokkal is, ami lehetővé teszi számukra, hogy karrierjüket egy kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálóval kezdhessék meg. Végzés után a CEMS Alumni hálózat tagjai lesznek, amely már közel 20.000 végzettet számlál és 75 országban segíti a CEMS-esek elhelyezkedését. 

Személyre szabott fejlődési lehetőségek: A CEMS MIM program egyedi lehetőségeket kínál a hallgatóknak a személyes és szakmai fejlődésre. Az egyetemek és vállalatok által nyújtott széleskörű választékú kurzusok és tréningek révén a hallgatók testre szabhatják képzésüket az egyéni céljaik szerint. 

CEMS Club Budapest: 

A CEMS Club Budapest 2000-ben jött létre. Céljuk az aktív helyi CEMS közösség fenntartása a diákok, vállalati partnerek és alumni közötti személyes és szakmai kapcsolatok támogatásával. Évről évre téli és nyári táborokat rendeznek, legnevesebb közösségépítő eseményük pedig a karácsonyi bál. A szakmai események között megemlítendők az Alumni események, a vacsorák a vállalati partnerekkel, illetve a skill seminarok.  

Hogyan lehetek én is CEMS hallgató? 

A CEMS MIM képzés jelentkezési időszaka minden év novemberében, a külföldi tanulmányi lehetőségekre való jelentkezéssel egyidőben van. Ha szeretnél Te is részese lenni az élménynek, tartsd a szemed a Corvinus hírein, és jelentkezz ősszel ebbe a nemzetközi közösségbe! 

Ha még többet szeretnél megtudni a CEMS MIM programról, kattints ide! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.01. - 08:17:49