Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Jelentkezz Közgazdásztanár képzésünkre!

2023-12-18 08:19:00

Még jelentkezhetsz a 2 féléves levelező mesterképzésünkre! A képzés rugalmas munkarendben zajlik, és jól használható, valódi értéket jelentő tudást sajátíthatsz el.
Budapesti Corvinus Egyetem

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

A Közgazdásztanár mesterképzésünkre várjuk mindazokat, akik közgazdaságtudományi vagy tanári végzettséggel rendelkeznek, és szeretnének a pedagógia területén is elmélyülni. Legyen szó pályamódosítókról, akik társadalmi felelősségvállalásból adnák át tudásukat, vagy éppen friss diplomásokról, akik karrierjük elején állva keresik helyüket a világban. Szintén várjuk azokat, akik már tanítanak, de szeretnének még többet megtudni a közgazdaságtudományról.

 

Miért érdemes jelentkezni?

A képzés nemcsak a felső- és középfokú oktatási intézményben, és iskolarendszeren kívüli oktatásra készít fel, hanem a megszerzett tudást alkalmazhatod a vállalati a vállalati szektorban a HR folyamatok támogatásában, a belső képzések kialakításárában és mentorálásban is.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

A jelentkezés egyszerűen, online történik a felvi.hu-n keresztül február 15-ig, a jelentkezőknek nem szükséges nemzetközi tesztet tenniük.

Bővebb információért kattints ide!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.19. - 17:34:43