Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Jövő félévben is visszatér a Hungarian Startup University Program (HSUP)

2024-07-01 16:44:00

A nagysikerű kezdeményezés a következő félévben izgalmas újdonságokkal tér vissza. Az online elvégezhető kurzus, amely sarokköve lehet a kezdő vállalkozói karriernek, mostantól angol nyelven, magyar felirattal lesz elérhető, így biztosítva a résztvevők szélesebb köre számára a nagyobb hozzáférhetőséget.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus Egyetem hallgatói ráadásul magyar nyelvű konzultációs lehetőségeket is kapnak majd, amelyek személyre szabott támogatást és útmutatást nyújtanak, hogy a hallgatók könnyebben eligazodjanak a startupok világában. 

Szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel az ötletelés, az innováció vagy egyszerűen csak a startupok világának felfedezése. Ha egy úttörő ötletet szeretnél kifejleszteni, vagy szívesen betekintést nyernél a vállalkozói ökoszisztémába, a HSUP egy olyan platformot kínál, ami a kreativitást és az innovációs készségeket is fejleszti. 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, légy részese Magyarország első számú startup oktatási programjának! Csatlakozz hozzánk és tedd meg az első lépést ötleteid megvalósítása felé! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.01. - 17:22:43