Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Kedvezmény a Corvinus Mérnök-, Orvos-, Jogász- és Gyógyszerész-közgazdász szakirányain!

2024-05-27 15:59:00

Jelentkezz a kuponkóddal kedvezményesen, és fejlődj velünk!
Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú továbbképzései olyan egyedülálló lehetőségeket kínálnak, amelyekkel tovább mélyítheted szakmai tudásodat, előrébb léphetsz karrieredben. Három kiemelt képzésünkkel – Jogász-közgazdász, Orvos-közgazdász és Mérnök-közgazdász – célunk, hogy hallgatóink számára olyan átfogó gazdasági ismereteket biztosítsunk, amelyek a különböző szakmákban elengedhetetlenek a sikerhez. 

Jogász-Közgazdász Képzés 

Jogászként fontos, hogy a gazdasági folyamatokat is átlásd és megértsd, hiszen a vállalatok működésének jogi és gazdasági vonatkozásai szorosan összefonódnak. A Corvinus jogász-közgazdász képzése abban segít, hogy betekintést nyerj a kis- és nagyvállalatok világába, és megértsd a pénzügyi és számviteli szakemberek nyelvét. Másoddiplománk gazdasági perspektívával nyit új ablakot számodra, így hatékonyabb és sokoldalúbb szakemberré válhatsz. 

A részletekért és a jelentkezésért kattints ide! 

Orvos-Közgazdász Képzés 

Az egészségügyi szektorban dolgozó szakemberek számára elengedhetetlen a gazdasági tudás. Legyen szó saját praxis vezetéséről vagy kórházi vezetői pozícióról, a gazdasági ismeretek jelentős előnyt biztosítanak. A Corvinus orvos-közgazdász képzése olyan gazdasági tudással vértez fel, amely segít eligazodni a praxismenedzsment, egészségügyi finanszírozás és kórházvezetés kihívásai között. Ezzel a képzéssel nemcsak kiváló orvos, hanem sikeres vezető is lehetsz. 

A részletekért és a jelentkezésért kattints ide! 

Mérnök-Közgazdász Képzés 

A mérnöki szakma gyakran igényel vezetői készségeket is, különösen, ha közép- vagy felsővezetői karrierutat célzol meg. A Corvinus mérnök-közgazdász képzése segít abban, hogy gazdasági tudással egészítsd ki műszaki ismereteidet, ezáltal hatékonyabbá válhatsz a vezetői szerepkörökben. Másoddiplománk révén olyan komplex ismeretekre tehetsz szert, amelyek segítenek a stratégiai döntéshozatalban és a vállalati folyamatok menedzselésében. 

A részletekért és a jelentkezésért kattints ide! 

Gyógyszerész-közgazdász 

A Corvinus szakirányú továbbképzése olyan gyógyszerészek számára készült, akik meglévő szakmai tudásukat gazdasági ismeretekkel szeretnék bővíteni. A képzés során a hallgatók elsajátítják a közgazdasági, üzleti és menedzsment szempontok alkalmazását, modern stratégiai menedzsment technikákat, valamint az üzleti kommunikáció és tárgyalási technikák hatékony alkalmazását. Másoddiplománk kulcsfontosságú gazdasági tudást ad a patikáktól egészen a gyógyszergyárak vezetésig. 

A részletekért és a jelentkezésért kattints ide! 

Jelentkezés és kedvezmény 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kedvezményes áron csatlakozz a képzéshez! Használd a MOJ01 kuponkódot, és 2024. június 30-ig a weboldalon feltüntetett early bird áron jelentkezhetsz.  

Végső jelentkezési határidő: 2024. augusztus 31. 

Jelentkezz még ma, és tedd meg az első lépést a siker felé! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.01. - 00:24:52