Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Kibővült az Intranetről elérhető egyetemi digitális felületek köre

2023-02-07 13:00:00

A Corvinus tavaly év végén elindult munkavállalói Intranet oldalának egyik legfontosabb funkciója, hogy a gyors és naprakész tájékozódás lehetősége mellett a munkatársak egy felületről érhessék el a napi munkavégzéshez szükséges információkat és digitális felületeket.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az Intranet használatának megismertetésére szervezett roadshow-kon többen jelezték, hogy segítséget jelentene számukra, ha a Digitális szolgáltatások listájába további digitális platformokat is beemelnénk. Így elérhető lett ugyaninnen többek között a ConCor és a Poszeidon, de külön szűrő mögött találhatóak egyes akadémiai digitális szolgáltatások, rendszerek is, például a Corvinus Teaching Excellence, a myView és a myVoice vagy az akadémiai szoftverigénylési felület is. 

Amennyiben van még olyan online platform vagy szolgáltatás, amelynek elérését hasznos lenne az Intranetről is biztosítani, kérjük jelezzék a „Corvinus Intranet” nyilvános Teams csoportban vagy az intranet.admin@uni-corvinus.hu címen.  

Segítségre van szüksége?  

Az Intranet használatával kapcsolatos hasznos tudnivalókat itt gyűjtöttük össze.  

Informatikai – technikai probléma (pl. belépés, használat, funkciók működése) esetén az IT Helpdesk várja a bejelentéseket.   

Hogy tetszik az Intranet?  

Kérjük egy rövid kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat, visszajelzéseiket felhasználjuk az Intranet további fejlesztésében.   

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 22:27:33