Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Legyél egy napra corvinusos! program a HiJob keretében

2024-05-07 08:53:00

Több mint 40 diák vett részt az eseményen, melynek célja az volt, hogy megmutassa a középiskolásoknak, hogy milyen corvinusosnak lenni.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az esemény során a résztvevők megismerhették az egyetem két jellegzetes épületét, a Fővám téri „E” és „C” épületeket. Az „E” épületben Dr. Szántó Richárd, egyetemünk alapszakos képzésekért felelős dékánja fogadta őket, valamint lehetőség volt részt venni egy Lego workshopon Varga Krisztián vezetésével vagy egy kommunikációs workshopon Kristóf-Csáki Csilla koordinálásában. Ezután a résztvevők átsétálhattak a „C” épületbe, ahol megtekinthették az egyetemi könyvtárat és a Corvinus Pénzügyi Laboratóriumot, majd betekintést nyerhettek az egyetemi órák világába a nagyelőadóban, ahol Stanley Ward tartott nekik előadást. 

A program a Gellért Campuson ért véget, ahol a résztvevők egy fogadáson és campus túrán vehettek részt, hogy közelebbről megismerhessék az egyetemi életet és beszélgethessenek diákjainkkal. 

Az Egyetem részvétele a HiJob programban kiemelt fontosságú számunkra, hiszen hiszünk abban, hogy fontos, hogy a diákok megtalálják azt a területet, amit igazán szeretnek csinálni. Ezért örömmel csatlakoztunk a HiJob programhoz, a HiSchool Alapítvány moduláris programsorozatának egyik meghatározó állomásához. 

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és segített a program megvalósításában. Várjuk további együttműködésünket és sikeres együttműködést a jövőben is! 

#Csináld, amit szeretsz, Szeresd, amit csinálsz 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 07:38:04