Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

MNB Kiválósági Ösztöndíj

2023-10-16 16:02:00

Az MNB ismét meghirdeti Kiválósági Ösztöndíj programját, amellyel a Magyar Nemzeti Bank magyar és angol nyelvű képzésekben, nappali munkarendben tanuló hallgatókat tanulmányi eredményük alapján ösztöndíj formájában támogat. Kérjük, hogy a pályázati kiírást részletesen olvassátok el!
Budapesti Corvinus Egyetem

Az ösztöndíjjal kapcsolatos leglényegesebb információk röviden az alábbiak: 

  • A pályázati időszak 2023. október 17. 10:00 órától kezdődik. 
  • A pályázat benyújtásának határideje 2023. október 20. 12:00 óra. 

 
A pályázat célja, hogy a Magyar Nemzeti Bank 

  • alkalmazott közgazdaságtan, gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing alapképzési szakok; 
  • biztosítási és pénzügyi matematika, közgazdasági elemző, közgazdálkodás és közpolitika, Master of Business Administration (MBA), nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, pénzügy, regionális és környezeti gazdaságtan, számvitel, vállalkozásfejlesztés, vezetés és szervezés mesterképzési szakok,  
  • gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés osztatlan mesterképzési képzési szak magyar és angol nyelvű képzéseiben nappali munkarendben tanulmányokat folytató hallgatókat tanulmányi eredményük, valamint szakmai/közéleti tevékenységük alapján kiválósági ösztöndíj formájában támogassa.

 

Az ösztöndíj összege 50.000 forint havonta, amely a 2023/2024. tanév 10 hónapjában folyósítható (szeptember–június hónapokra), amennyiben a hallgató az ösztöndíjra való jogosultság feltételeinek megfelel. 

Az MNB Kiválósági Ösztöndíjban az érintett szakok hallgatói közül 10 hónapra alapképzésben legfeljebb 95 fő, mesterképzésben legfeljebb 55 fő részesülhet. 

Részletes pályázati kiírás itt elérhető.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 05:19:22