Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Most általános iskolások mentora is lehetsz!

2023-09-01 12:11:00

A Corvinuson az idei félévben is meghirdetjük a Tanítsunk Magyarországért programot.
Budapesti Corvinus Egyetem

A program keretein belül egyetemista hallgatók több kistelepülésen lévő általános iskolában jelennek meg mentorként, ahol a 7. osztályos diákokat vesznek szárnyaik alá, és segítenek nekik abban, hogy sikerrel fejezzék be az általános iskolát, valamint tovább folytassák tanulmányaikat a középfokú oktatásban, ezzel is megalapozva munkaerőpiaci elhelyezkedésüket. A mentorálási program segít abban, hogy a kistelepüléseken élők is megismerkedjenek lehetőségeikkel és sikerrel boldoguljanak az életben.  

A Tanítsunk Magyarországért programban részt vevő egyetemisták havi ösztöndíjban részesülnek a mentorálási szakaszban (ennek feltétele A Tanítsunk Magyarországért! I. Mentor-hallgató képzés KSPV027NMBB tárgy sikeres teljesítése). A programról többet ezen a linken tudhattok meg. 

2023/24/1. félévében a mentorálást megelőzi egy felkészítő kurzus. A Tanítsunk Magyarországért! I. Mentor-hallgató képzés KSPV027NMBB című tárgyként található a Neptun-rendszerben. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a program, kérjük, a tárgyfelvételi időszakban vedd fel a tárgyat a Neptunban.  

Azon hallgatóink, akik angol nyelvű képzésen vesznek részt, számukra a mintatanterven kívüli 0 kredites tantárgyként vehető fel (az ehhez szükséges kérvény megtalálható a Neptunban).  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 17:13:23