Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Élőzenés meditációval és minikoncertekkel lazíthattok vizsgaidőszak előtt a Müpában 

2023-05-12 13:33:59

Tematikus sétákkal, minikoncertekkel, kultfilm-vetítéssel és sok más izgalmas, ingyenes programmal készül a Müpa a május 16-i Egyetemi Napra.

Az első iskolai koncert- vagy színházlátogatás óta érdekel, mi zajlik a színfalak mögött? Mindig is tudni szeretted volna, hogy működik egy kulturális intézmény? Érdekel, mi minden történik, mire egy látványos előadás vagy egy világszínvonalú koncert a közönség elé kerül? Kacérkodsz a gondolattal, hogy egyszer majd művészeti területen dolgozz? Esetleg eddig még sosem jártál a Müpában, de szeretnéd megnézni? 

Most lehetőséged van arra, hogy a vizsgaidőszak előtt eltölts a Müpában egy sűrű, de annál élvezetesebb napot. 

Az élőzenés meditációtól a minikoncertekig, az immerzív színházról szóló beszélgetéstől a lebilincselő cirque danse-produkcióig, a kultfilm-vetítéstől a nyilvános próbán át a speciális orgonabemutatóig csupa olyan ingyenes programmal várunk, amelyeken keresztül bepillantást nyerhetsz a Müpa mindennapjaiba.  

Így tényleg első kézből tapasztalhatod meg, milyen náluk az élet. Megismerheted a ház tereit és az intézmény misszióját, tematikus sétáikon még azokra a titkos helyekre is bejuthatsz, amelyeket a közönség előtt általában zárva tartanak, este pedig egy hangulatos bulival zárhatod a napot.  

A részletes programot a honlapjukon vagy a Facebook-eseményükben találod. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.21. - 11:21:41