Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Növényi étrendet népszerűsítő kampánnyal és reklámfilmmel pályázhatnak hallgatók

2023-10-18 15:54:00

A Flexi Fórum 2023 pályázatra 2-5 fős csapatok jelentkezhetnek kétféle anyaggal, a pályázat célja a növényi alapú étrend népszerűsítése.
Budapesti Corvinus Egyetem

Te is érezted már úgy, hogy a jövő egy olyan előtted lepergő film, aminek menetébe nincsen beleszólásod? Szívesen beleszólnál az élet, a társadalom forgatókönyvébe? Izgultál vagy aggódtál már azért, hogy mi lesz a következő fejezete a bolygónk történetének?  

A fenntarthatóság fontos részét képezik az apró lépések is, aminek elengedhetetlen része a táplálkozás. Ha az élet forgatókönyvét nem is, de a saját környezeted gondolkodását befolyásolhatod egy felelősebb, zöldebb életvitellel. 

Ötletelj a jövő forgatókönyvének egy új epizódján, meséld el, szerinted hogyan lehetne népszerűsíteni a flexitáriánus életvitelt, hogy az minél többekhez elérve pozitív irányba változtassa az előttünk álló évtizedeket. 

A pályázat: 

  1. Készítsetek kommunikációs kampányt, amelynek célja a növényi alapú étrend fiatalok körében történő népszerűsítése. A kampánynak tartalmaznia kell egy maximum 20 diás prezentációt, amiben az időzítést, a felületeket, a példa szövegeket és a vizuális anyagokat is bemutatjátok. Bátran gondolkodjatok offline és online felületekben, együttműködő partnerekben. Minden ötletre hozzatok példát. 
  1. Forgassatok reklámfilmet, amiben kifejezetten az X-Y generációt próbáljátok meggyőzni a növényi alapú étkezés fontosságáról. A reklámfilm mellett a forgatókönyv és a stáblista leadása is szükséges. A reklámfilm legfeljebb 45 másodperces lehet, tartalmazhat grafikai elemeket is. 

Leadási határidő: 2023. október 30. 

Részletek és díjak itt érhetők el: https://www.flexiforum2023.com/palyazat  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 06:26:57