Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Olimpia a Kinizsiben – 4 hét, 4 verseny, 1 abszolút győztes!

2023-09-19 11:08:00

Szeretnétek szakmailag fejlődni és életre szóló kapcsolatokat szerezni? Az EVK Szakkollégium idén ősszel is meghirdeti izgalmas programjait, hogy kihozhassátok a maximumot az együtt töltött éveitekből.
Budapesti Corvinus Egyetem

EVK Játékok4 hét, 4 verseny, 1 abszolút győztes 

Az EVK Játékok egy frissen induló eseménysorozatunk, amelynek célja, hogy közelebb hozzuk a corvinusos és EVK-s közösséget hozzátok, lehetőséget teremtsünk kapcsolatépítésre és szórakozással teli személyes fejlődésre, valamint, hogy megismerhessétek egy kötetlenebb környezetben az EVK-t és tagjait. A Játékokra első- és másodéves hallgatók nevezhetnek. A megmérettetés szeptember végétől kezdve 4 héten át keddenként zajlik majd, és különböző játékos, de kihívásokkal teli feladatokkal mérkőzhettek meg egymással a nyereményekért. További információkért nézzétek meg a Facebook-eseményt! 

 

Infóest: 

Sok szeretettel várunk titeket Infóestünkre, ahol személyesen is kérdezhettek a tagságtól, vagy akár ITT írhattok is nekünk.  

Találkozzunk szeptember 21-én 19.00-kor a C épület IX. előadójában! 

Az EVK-ról pár szóban: 

1990-ben néhány vállalkozó szellemű fiatal megalapította az Egyetemi Vállalkozói Kollégiumot, hogy létrehozzon egy pezsgő és összetartó közösséget. 30 éve a közgazdasági, üzleti és társadalmi élet legnagyobb szaktekintélyeit látjuk vendégül, és tanulunk világnézetükből, gyakorlati tapasztalataikból. 

Alaptevékenységünk, hogy tagjaink számára olyan kurzusokat, tréningeket, valamint előadásokat szervezünk, amelyek során az egyetemi tanulmányaikat kiegészítve új tudásra tehetnek szert, ezzel is versenyelőnyhöz jutva a munkaerőpiacon. A szakmaiság mellett fontos számunkra, hogy olyan baráti közösséget alakítsunk ki EVK-s éveink alatt, amely idővel túlmutat szakkollégiumi tevékenységünkön. 

 

Elérhetőségeink: 

Facebook  

Instagram 

Honlap 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 13:22:43