Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Potenciális corvinusos témavezetők listája az új Egyetemi Kutatói Ösztöndíj (EKÖP) pályázatokhoz

2024-06-14 12:22:00

A pályázni szándékozóknak a kutatási témájukhoz kapcsolódóan témavezetőt kell találniuk, az Egyetem összegyűjtötte azokat az oktató-kutatókat, akiknél lehet jelentkezni.
Budapesti Corvinus Egyetem

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a 2024/2025-ös pályázati időszaktól kezdődően a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Új Nemzeti Kiválóság Programja (ÚNKP) és Kooperatív Doktori Programja (KDP) programra való pályázás lehetősége lezárul, helyüket a Kormány által alapított Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program (EKÖP) veszi át.  

Az Új Nemzeti Kiválósági ösztöndíj Programot felváltó Egyetemi Kutatói Ösztöndíj (EKÖP) felhívások várhatóan június második felében megjelennek a Corvinuson is.  

 A program keretében a középiskolából bejövő első éveseket, illetve az intézményváltó hallgatókat segítve az idei évben feltérképeztük a potenciális témavezetőket. Az oktatói és kutatói körben készített kérdőívre olyan munkatársak válaszoltak, akik vállalnak témavezetést, és lehet náluk jelentkezni. A lista – mely folyamatosan bővül- tartalmazza a témavezetők nevét, kutatási területüket és a kutatási témájuk rövid leírását, ezen felül a kutatási és tudományági terület besorolását.  

A pályázati lehetőség hamarosan megnyílik, már az EKÖP Tanács véleményezését várjuk a beküldött pályázati kiírás tervezetére vonatkozóan. Addig is arra bíztatunk mindenkit, hogy a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan készítse elő a többlet pontokat érő dokumentációkat (korábban benyújtott vagy megjelent publikációkat, versenyeredmények, Pro Scientia aranyérme, illetve OTDK eredmények igazolását stb.), valamint a kutatási terv részletein is kezdje meg a közös munkát a témavezetővel.   

A témavezetők listája itt érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.29. - 22:14:11