Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Rendkívüli egyszeri juttatás a Corvinuson 2023-ban

2023-10-20 14:14:00

Az Egyetem fenntartható stabil gazdasági helyzete lehetővé teszi, hogy a nehéz gazdasági körülményekre is tekintettel egyszeri, rendkívüli béren kívüli juttatás biztosításával ismerje el a munkatársak eredményes munkáját.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az elmúlt hónapokban a gazdasági körülmények jelentős kihívást jelentettek mindannyiunk számára, ugyanakkor az energiaárak és a magas infláció miatt minden olyan lehetőséget meg kell ragadni, amely segít fenntartható pályán tartani a gazdálkodást. Ezt az év eddig eltelt időszakában eredményesen megtette az Egyetem így némi mozgástérrel rendelkezik az év hátralévő részére. 

Az Egyetem vezetése szeretné kifejezni szolidaritását és elismerését minden kolléga iránt, ezért az Elnöki Testület egyoldalúan úgy döntött – élve a kormány által augusztus elején meghirdetett, 237/2023. (VI.19.) rendeletben biztosított lehetőséggel -, hogy egy egyszeri, rendkívüli nettó 200 ezer forint értékű béren kívüli juttatást biztosít minden munkavállaló kollégáknak. A tavalyi évben a megemelkedett anyagi terhek miatt szintén kaptak a munkatársak egyszeri, rendkívüli juttatást. 

További részleteket a munkavállalói intraneten olvashatnak a kollégák. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 05:21:53