Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Startup-workshopot rendeztek a HSUP program részeként

2023-07-04 11:47:00

Startupok a hazai ökoszisztémában címmel rendeztek workshopot a Corvinuson, ahol számos piaci szakember és mentor osztotta meg tapasztalatait.
Budapesti Corvinus Egyetem

Startupok a hazai ökoszisztémában címmel rendezték meg azt a workshopot a Corvinus Egyetemen, melyen számos piaci szakember és mentor osztotta meg tapasztalatait a ChatGPT, a fintech fejlesztések, AFR, a kettős felhasználású innovációk, a társadalmi és ökológiai célok, valamint a validálás témaköreiben. A program hol komoly megfontoltsággal, hol pedig felhőtlen nevetés mellett, de mindvégig a fiatalok töretlen figyelmével kísérve zajlott. 

Vállalkozóvá válni ugyanis nem egyszerű. A fiatalok, akik innovatív megoldásokat szeretnének megvalósítani és piacra vinni, kihívásokkal és akadályokkal teli utat választanak. A tájékozódás, a motiváció, a jó és rossz példák, tanulságok, tapasztalatok és egy közösség részévé válni, ahol mindez megosztásra kerül, sok dologban átlendíthet a nehézségeken.  

Nagyon sok kiváló ötletet és gondolatot hallottunk a hallgatói csapatoktól, akik felkészülten, bizalommal, kreatív és színes bemutatókkal érkeztek, meggyőzve a mentorokat és zsűritagokat, hogy érdemes figyelemmel kísérni és támogatni az általuk kidolgozott projekteket.  

A kitartó hallgatói részvétel mellett a kollégák, mentorok és a szakértő zsűri – Deutsch Nikolett, Bagó Péter, Pintér Éva, Matolay Réka, Vecsenyi János, Bagi Tamás, Dávid Ferenc, Czvitkó Máté, Kiss László, Turcsán Tamás, Fehérvári Péter, Baumgartner László és Vincze Edina – sem sajnálta idejét a kiváló ötletek megvitatására és tapasztalataik megosztására. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 23:21:05