Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és az OTP Bank

2024-05-14 16:16:00

A Corvinus-OTP Bank együttműködés tovább bővíti az egyetem kapcsolatrendszerét a meghatározó magyarországi vállalatokkal, amelynek révén a corvinusos diákok közvetlen tapasztalatokat szerezhetnek az üzleti szektorról, az ott felhalmozódó gyakorlati tudásról és a piaci igényekről.
Budapesti Corvinus Egyetem

A három évre szóló együttműködés ünnepélyes aláírásán a Budapesti Corvinus Egyetem részéről Anthony Radev, az egyetem elnöke, valamint Domahidi Ákos kancellár, az OTP Bank képviseletében Csányi Péter vezérigazgató-helyettes és Ferenczy Dóra osztályvezető vett részt a Corvinuson május 13-án.  

Akkor tudjuk versenyképesen felkészíteni hallgatóinkat a munkaerőpiacra, ha a legeredményesebb, legjelentősebb cégekkel szoros partnerségeket építünk ki. Az OTP Bank egyike lett azoknak a sikeres, meghatározó vállalatoknak, amelyek tapasztalataik megosztásával közvetlenül, már az egyetemi évek alatt részt vállalnak az új generációk szakmai kinevelésében, karrierjük elindításában. A Corvinuson pedig minden adott ahhoz, hogy ez a piacról hozott gyakorlati tudás kitűnően hasznosuljon” – mondta a megállapodás kapcsán Anthony Radev, a Corvinus elnöke.   

„A most megkötött stratégiai együttműködés célja, hogy a corvinusos hallgatók az OTP Bankot ne egy távoli nagyvállalatként lássák, hanem közelről is megismerjék gyakornoki és  mentorprogramokon, előadásokon és számos platformon keresztül, ezt követően pedig versenyképes alternatívaként tekintsenek rá mint hazai munkáltatóra” – mondta Csányi Péter, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese. 

A megállapodás részeként a Corvinus Egyetem félévente tudományos fórumot biztosít a vállalatnak a közös gondolkodás, a piaci és iparági igények, kockázatok és kihívások felismerésére, kezelésére. Az OTP Bank a Corvinus stratégiai partneri találkozóin részt vállal az innovációs és a kutatás-fejlesztési együttműködésekben, valamint az egyetem stratégiai irányairól szóló párbeszédekben. A bank megjelenik a Corvinus állásbörzéin, együttműködik az egyetem karriertervező platformjának fejlesztésében és szerepet játszik a corvinusos diákok pénzügyi tudatosságának növelésében is. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.30. - 13:29:18