Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Tanulj külföldön – Nemzetközi Mobilitási Program pótpályázat

2024-06-24 17:00:00

Indul a Nemzetközi lehetőségek pótpályázata! Július 8-ig leadhatod a jelentkezést a 2024/25-ös tanév megmaradt tavaszi helyeire.
Budapesti Corvinus Egyetem

A pályázat célja, hogy a hallgatók bővítsék látókörüket, elmélyítsék szakmai tudásukat, valamint a jövőre nézve is fontos nemzetközi kapcsolatokat építsenek ki külföldi diáktársaikkal. A lehetőség mindenki számára nyitott, de kiemelten ajánljuk azok figyelmébe, akik valami miatt lemaradtak az őszi jelentkezés során. 

A kiutazás a Pannónia ösztöndíj pályázat keretében valósul meg. Jelentkezni európai vagy azon kívüli országokba is lehet, a megpályázható intézmények listája a Mobility Manager felületén érhető el. Maximum 10 hely jelölhető meg, a nagyobb bekerülés érdekében érdemes minél több intézményt megpályázni. 

Fontos, hogy minden dokumentum csak pdf formátumban tölthető fel, ami ettől eltér, nem veszik figyelembe. 

Pályázati feltételek és részletes információk a pályázati kiírásban találhatóak, ennek átnézése mindenképpen javasolt. Egyéb kérdés esetén ajánljuk a weboldalon található GYIK szekció böngészését. 

Július 2-án online nyílt napot tartunk, ahol élőben is megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket. (Részleteket ezzel kapcsolatban hamarosan közzéteszünk.) 

 

A pályázati időszak június 24-től július 8. 12:00-ig tart, add le jelentkezésedet még ma!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.29. - 21:04:59