Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Üzlet + IT ütőképesen = Corvinus

2024-05-09 15:56:00

Miért érdemes a Corvinust választaniuk az informatika iránt érdeklődőknek, milyen lehetőségeket kínálunk számukra az alapszakoktól a doktori képzésekig? Erről írtunk az IT Business Magazin különszámában, amelyhez bárki ingyenesen hozzájuthat a Sóházban és a Gellért Campuson is.
Budapesti Corvinus Egyetem

Akik szeretnék megérteni az informatika és az üzleti ismeretek egymásra hatását, azoknak a Budapesti Corvinus Egyetem két alapképzést, egy mesterszakot, két posztgraduális képzést és egy doktori iskolát is az olvasók figyelmébe ajánl az ITBridge kiadványban. A cikk kiemeli: A gazdaságinformatikus alapképzésen végzettek közül hosszú távon a corvinusosok bére 22%-kal magasabb, mint egy átlagos magyar egyetemi gazdaságinformatikus alapdiplomásé: bruttó 166 ezer forinttal keresnek többet versenytársaik átlagához képest. A cikk online is olvasható az ITBusiness oldalán Üzlet + IT Ütőképesen = Corvinus címmel. 

Az ingyenes nyomtatott különszámhoz a Corvinuson a Sóházban és a Gellért Campuson is hozzájuthatunk a kiadványtartó állványokról. A füzet egyfelől átfogó képet nyújt a hazai informatikai piacról, másfelől bemutat néhány hazai nagyvállalatot és versenytárs egyetemet is.  A jövő informatikai munkavállalóit megszólító újság idén jelent meg először az IT Business Magazin kiadásában, amely több mint 20 éve szállít híreket az infokommunikációs technológiákról a döntéshozóknak és a felhasználóknak.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.01. - 04:18:32