Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Válj a nagyberuházások mesterévé a Corvinussal!

2024-05-27 16:01:00

Ne hagyd ki a kedvezményes jelentkezést!
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus Nagyberuházási projektmenedzsment/szakközgazdász képzése azoknak szól, akiknek már van tapasztalata nagyberuházási projektek lebonyolításában, előkészítésében és menedzselésében. A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik a projektmenedzsment elméleti és gyakorlati tudásbázisára építve képesek nagyméretű beruházási projektek előkészítését, tervezését és megvalósítását hatékonyan menedzselni.  

A képzés különlegessége, hogy két stratégiai partner, az Óbuda Group és a Magyar Projektmenedzsment Szövetség bevonásával a hallgatók a mindennapi gyakorlatban is alkalmazható tudást kapnak, az elméleti ismeretek kiegészülnek a nagyméretű beruházási (építőipari, közlekedési, logisztikai) projektek menedzselési gyakorlati eseteivel. A stratégia partnerek oktatók delegálásával, esettanulmányok beépítésével és speciális témákra eseti vendégelőadók meghívásával is hozzájárulnak a képzés egyediségéhez. 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kedvezményes áron csatlakozz a képzéshez! Használd a NAGYBERUHAZASI01 kuponkódot, és 2024. június 30-ig a weboldalon feltüntetett early bird áron jelentkezhetsz.    

 

Végső jelentkezési határidő: 2024. augusztus 31. 

Olvass többet a képzésről a szak weboldalán!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 19:02:07