Ugrás a fő tartalomra

MyCorvinus Navigator

MyCorvinus Navigator

Budapesti Corvinus Egyetem

Miért csatlakozz?

  • Kiderítheted, hogy mely kompetenciáid a legerősebbek és melyek szorulnak fejlesztésre
  • Kiválaszthatod a módok és a karrierhorgonyok segítségével a neked leghasznosabb kötelezően és szabadon választható tárgyakat
  • Megnézheted, hogy mely diákszervezetekhez és szakkollégiumokhoz érdemes csatlakoznod
  • Zártkörűen meghirdetett eseményekre is ellátogathatsz
  • A mentorok segítségével szakszerű iránymutatást kaphatsz az egyetemi életutad és a karriered terén
  • Értesítést kaphatsz számodra releváns állásokról
5000 +
Hozzáférő hallgató
1500 +
Felhasználó hallgató
240 +
Személyes konzultáció
35
Mentor
17
Alapszaknak elérhető
1
Mesterszaknak elérhető

Hogyan működik?

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

A MyCorvinus Navigator az Egyetem adatvezérelt életút- és karriertervező szolgáltatása, mely személyre szabott segítséget nyújt számodra egyetemi életutad megtervezésében, a személyes fejlődésed nyomonkövetésében vagy akár a karrierutad tudatos alakításában.

Az első bejelentkezés során egy 8-10 perces személyiségtesztet kell kitöltened, mely a profilod alapjául fog szolgálni. Érdemes rászánni az időt a kérdőívre, mivel így kaphatod a legpontosabb eredményeket. A személyiségteszt mellett az érettségi eredményeid, nyelvvizsgáid és a Neptunból kinyert kurzuseredmények teszik teljessé a profilodat.

Célunk, hogy a Navigator segítségével Te is tudatosan tervezhesd meg az egyetemi életutadat, hogy ezáltal a lehető leghatékonyabban tudd kihasználni a benned rejlő lehetőségeket!

Kérdésed van?

Harmonika tartalom

Kitöltötted a bemeneti méréseket, de összezavarónak találod a sok számot és leírást? Nem könnyű megérteni mit is foglal magában a hallgatói profilod és a kapott információkat mire használhatod? Ne aggódj, segítünk a profilértelmezési tanácsadáson! A profilértelmezési tanácsadáson képzett, a pszichológiában jártas mentorokkal közösen értelmezitek a hallgatói profil alkotóelemeit, és megbeszélitek a kapott eredményeket. A kötetlen beszélgetésen alapuló mentoráció végén a profilodat és a beszélgetés eredményeit leíró részletes dokumentumot kapsz kézhez, hiszen a profilod magabiztos értelmezése elengedhetetlen a rendszer további használatához és a szakmai tervezéshez. A profilértelmezési tanácsadást a hallgatói profil kitöltése után egyből érdemes igénybe venni, de ha a rendszer használata során bármikor kérdésed merül fel, szintén bármikor bejelentkezhetsz. A tanácsadás igénybevételére ajánlott félévek: 1-2. félév.

– Melyik kulcskompetenciák jellemzőek rám? 

– Elméleti vagy gyakorlati beállítottságú vagyok? 

– Milyen egyetemi / munkahelyi szakmai tevékenységben tudok a legjobban teljesíteni?  

– Melyik a rám leginkább jellemző 3 karrierhorgony?

     Vizdák Károly

Szakterülete: 2020 szeptembere óta az OMMK oktatásmódszertani csapatának tagja, stratégiai feladatokat támogató tanácsadóként. Fő feladata a myCorvinus Navigator egyetemi életút- és karriertervező program operatív koordinációjának vezetése, elsődleges szakterülete a coaching és a mentorálás.

Ebben tudok segíteni: A Navigator programban profilértelmezési tanácsadóként is támogatlak, hogy könnyebben megérthesd a személyiségteszt kitöltésének eredményeként kapott hallgatói profilodat és feltehesd az esetlegesen felmerülő kérdéseidet.

Harmonika tartalom

Örülnél, ha személyre szabott támogatást kapnál, hogy minél hatékonyabban tudj navigálni az egyetemen elérhető lehetőségek tengerén? Már vannak céljaid, de nem világos, milyen tevékenységeket kell elvégezned, hogy közelebb kerülj hozzájuk? Vagy sok különféle lehetőséget próbálnál ki, de nem tiszta számodra, hogy az általuk szerzett tapasztalatot mire hasznosíthatod? Jelentkezz az orientációs konzultációnkra, ahol tapasztalt oktató mentor segít tájékozódni az egyetemi szakmai lehetőségekben és megtalálni a céljaid és érdeklődésedhez mért legjobb választásokat. A mentoráció különösen hasznos lehet, ha fontos döntéshez közeledsz (pl.: Diákszervezet – Szakkollégiumi jelentkezés, Erasmus, specializáció választás, szakmai gyakorlat jelentkezés, szakdolgozat témaválasztás) és szívesen meghallgatnád egy tapasztalt oktató tanácsait. Minden félévben ajánljuk a konzultáción való részvételt: a nagyobb szakmai döntések mellett hasznos, ha a tantárgyfelvételi időszakok előtt beszélgetsz mentoroddal az általad preferált opciókról. – Szükség esetén a mentor ajánlhatja további, a Hallgatói Támogatások által nyújtott szolgáltatások igénybevételét (pl. Mentálhigiéniás tanácsadás). A konzultáció igénybevételére ajánlott félévek: 1-7. félév.

– Hogyan tervezzem meg az egyetemi életutamat? 

– Melyik diákszervezethez csatlakozzak? 

– Hogyan jelentkezhetek TDK-ra? 

– Milyen specializációt válasszak? 

– Hogyan kezdjek bele a szakdolgozatírásba? 

     Almadi Sejla

Szakterülete: Évek óta végez, mentorál és bírál kutatásokat. A tudományos kutatás sajátos típusú írást igényel, és megköveteli a megfelelő kutatási tervek és módszerek alkalmazását. Ezért a tudományos írás és a kutatási módszertan elválaszthatatlanok egymástól a tudományos kutatás során, egyaránt igénylik a pontosságot és a kreativitást.

Ebben tudok segíteni: Orientációs mentorként segítek Neked a tudományos írás és a kutatási módszertan rejtelmeinek elsajátításában.

     Ásványi Katalin

Szakterülete: A fenntarthatóság és felelősségvállalás témaköre. A Fenntarthatósági menedzsment és környezetgazdaságtan Tanszék tanszékvezetője és az ERS Hub (Etika, Felelősségvállalás és Fenntarthatóság) irányítótestületének elnöke. Több mint 15 éve oktat az egyetemen leginkább a fenntarthatóság, CSR, ESG témakörben.

Ebben tudok segíteni: Szakfelelősként a szakdolgozati témaválasztásban és a szakmai gyakorlati hely kiválasztásban is segíthet, TDK szekciótitkárként és konzulensként pedig a kutatás adta lehetőségekbe vezeti be azokat, akik ezen a területen szeretnének sikereket elérni. Mentorként is ezt a hallgatóközpontú szemléletet képviseli.

Bagó Péter - Vállalkozás és Innováció Intézet     Bagó Péter – Vállalkozás és Innováció Intézet

Szakterülete: Péter a Corvinus Vállalkozás és Innováció Intézetében tanszékvezető az Innováció és Üzleti Inkubáció Tanszéken. Az oktatási tevékenysége kiterjed a fintech, startupok és vállalatirányítási rendszerek területeire. Az oktatás mellett számos hackathon és mentorprogram szervezője.

Ebben segíthet még: ha vállalkozó szeretnél lenni és szeretnéd tudni, hogy megvannak-e a sikeres vállalkozásindításhoz szükséges készségeid. Ha a vállalkozások és innovációk témakörei vonzanak, érdekel a kreativitás.

     Bakó Barna – Közgazdaságtan Intézet

     Bódis Lajos

Szakterülete: A szociológiához, vezetéstudományhoz, közgazdaságtanhoz sorolt, vagy azokat egyesítő tárgyakat egyaránt oktat. A fő kutatási és oktatási témája az emberi erőforrásokkal való gazdálkodás a vállalatoknál és a közszolgálatban.

Ebben tudok segíteni: Az elmúlt években sok tapasztalatot szereztem az egyetemi pályafutással és a munkaerőpiacra lépéssel kapcsolatos választásokról, beleértve a nem tipikus helyzetek, elakadások megoldásának segítését is. Kutatóként, sőt egy egyetemi mentorprogram egyik részvevőjeként is foglalkoztam a témával, így örömmel várom, hogy a Navigatort igénybe vevő hallgatók orientálását, képességeinek és elképzeléseinek összehangolását segíthessem.

      Fábics István

Szakterülete: A Corvinus Egyetem Számvitel Tanszékének egyetemi tanársegédje, PhD hallgató, kutatási területe a nonprofit gazdálkodók számviteli beszámolója hasznosságának megmérése.

Ebben tudok segíteni: szívesen támogatok szakmai kíséréssel olyan hallgatókat, akiket érdekel a számvitel világa, akár a könyvelés, a kontrolling, akár a vezetéstudomány vagy a szakértés oldaláról megvilágítva a tudományterületet.

     Galla Daniella Dominika – Marketing- és Kommunikációtudományi Intézet

     Horváth László – Közgazdaságtan Intézet

Szakterülete: Tanári pályafutása során számos gazdaságelméleti ill. ahhoz kapcsolódó tárgyat oktatott magyar és angol nyelven, amelyek közül a közgazdasági elméletek története alkotja fő kutatási területét.

Ebben segíthet még: a korai magyar, jórészt latin és német nyelvű gazdasági irodalom, valamint az oszmán török gazdasági gondolkodás, illetve a kultúrák közötti kommunikáció szakértője, elsősorban keresztény – muszlim viszonylatban.

     Hubert József

Szakterülete: A Digitális Marketing Tanszék oktatója, az Üzleti Kommunikáció, valamint a Digitális Marketing specializációk vezetőjeként leginkább azok pályáját segíti, akik marketing pályán képzelik el magukat.

Ebben tudok segíteni: A tanulmányaid mellett a vágyott karrierutad elérésében is szívesen ad tanácsokat.

     Jámbor Zsófia

Szakterülete: Szívesen mentorál minden olyan hallgatót, akik érdeklődnek a beszerzés, termelés, elosztás, tervezés, készletezés, külső és belső logisztika, minőségügy vagy a szolgáltatásszervezés tevékenységek iránt.

Ebben tudok segíteni: Beszélgethetünk az alapszak elvégzését követő potenciális életutakról is, legyen az a mesterszak, akadémiai út, vagy a tanulmányokat követő gyakorlati élet iránya.

     Jánny Mariann

Szakterülete: A számvitel tanszék mesteroktatójaként számvitel, pénzügyi kontrolling és kommunikációs gyakorlatok tárgyakat oktat magyar és angol nyelven.

Ebben tudok segíteni: oktatói, illetve mentori munkám során az motivál, hogy segíteni tudjam a hozzám fordulókat abban, hogy jobban megismerjék és megértsék a számviteli területen elérhető lehetőségeket, és azt, hogy milyen képzettségekre és tapasztalatokra van szükségük ahhoz, hogy elérjék céljaikat és sikeresek lehessenek a szakmájukban.

     Kálecz-Simon András 

Szakterülete: a Közgazdaságtan Intézet adjunktusaként kutatási területei a játékelmélet, a piacszerkezetek és a viselkedési közgazdaságtan.

Ebben tudok segíteni: elsősorban a kutatással, elemzéssel, illetve az ezekhez kapcsolódó karriertervekkel kapcsolatban tudok segítséget nyújtani.

     Keller Krisztina

Szakterülete: A Turizmus Tanszék egyetemi docenseként, a turizmus-vendéglátás szak szakfelelőseként dolgozik. Több mint 20 éve oktat magyarul, angolul és németül turizmussal kapcsolatos tantárgyakat.

Ebben tudok segíteni: hiszek a tehetséggondozásban, az egyéni mentorálásban, a közös munka erejében, de aktív TDK-témavezető is vagyok.

     Kiss Olga

Szakterülete: a Corvinuson filozófiát tanít, emellett coachinggal is foglalkozik. A kutatási témája is e kettő határterülete. Szívesen ad elő nemzetközi konferenciákon. Az élethosszig tartó tanulás az élete természetes része.

Ebben tudok segíteni: A mentoringban – ahogy a coachingban is – azt tartom legfontosabbnak, hogy a mentoráltam rátaláljon saját útjára, és felfedezze azokat az erőforrásait, amelyek hozzásegítik célja eléréséhez.

     Komár Zita

Szakterülete: Pályája során számos szakmai és tudományterületen kipróbálta magát (végzett filozófia, kommunikáció- és médiatudomány szakon, dolgozott és tanít marketingkommunikáció és PR területen), emellett piaci környezetben, multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatot.

Ebben tudok segíteni: a mentoráció során több szempont ötvözésével tudom támogatni a résztvevők előmenetelét. Hiszek benne, hogy minél több lábon állunk szakmailag, annál sikeresebbek, kreatívabbak és magabiztosabbak lehetünk a munkánkban. A mentoráció során az egyedi megoldásokra, személyes hangvételre és bátorító üzenetekre helyezem a hangsúlyt, szem előtt tartva, hogy mentoráltammal egyenrangú felekként tanulhassanak egymástól. Nem hiszekek a sablonos, előregyártott karrierutakban, de hisz a tudás és felkészültség értékében és a személyiség erejében.

    Krátki Noémi

Szakterülete: Kutatási témája a társadalmi vállalkozások üzleti fejlesztésének, üzleti működésének, vállalkozási szemléletének vizsgálata.

Ebben tudok segíteni: Jelenleg az Intézet demonstrátori rendszerének koordinálója, így ezzel kapcsolatos kérdéseidet is felteheted neki.

     Krenyácz Éva

Szakterülete: Kutatási fókuszom közel tíz éve az egészségügyi szervezetek és nonprofit szervezetek vezetése, melynek minden menedzsment vetülete érdeklődéssel tölt el: a stratégiától a kontrollig, a vezető személyiségétől a szakmai munkájáig, illetve a dolgozó hangjáig. Kutatásaim alapvetően a szervezeti szintre koncentrálnak, de ennek fontos eleme az egyén, illetve a vezető és a vezetői team munka.

Ebben segíthet még: Igyekszem a hallgatókat abban támogatni, hogy a kutatói munkájuk mellett önmagukat is „beletegyék” szakdolgozatokba, TDK dolgozatukba és úgy érjenek el sikereket, hogy közben élvezik munkájukat és büszkék eredményeikre.

     Lajer Zsolt Csaba

Szakterülete: A Számviteli és Jogi Tanszék adjunktusa. Kutatási területei a finanszírozás és a hitelbiztosítékok joga, valamint a választottbíráskodás. Az egyetemi tanulmányai után ösztöndíjjal Németországban tanult, ahol PhD fokozatot (Dr. jur.) szerzett.

Ebben tudok segíteni: Bízom benne, hogy az oktatás, kutatás és gyakorlati munka együttes gyakorlása segíteni fog a mentori tevékenységem során, és az így szerzett tapasztalataimat átadhatom a mentorált hallgatóknak.

 

     Marjainé Szerényi Zsuzsanna 

Szakterülete: A Fenntartható Fejlődés Intézet egyetemi tanára, aki több évtizedes oktatói tapasztalattal rendelkezik. A Környezeti menedzsment, illetve a Fenntarthatósági menedzsment specializációfelelőseként főként környezetgazdaságtani tárgyakat oktat.

Ebben tudok segíteni: Minden szemeszterben nagyon sok hallgató szakdolgozati témavezetését vállalom, mind alap-, mind mesterszakon. A tanítás és a hallgatók fejlesztése, problémáik megoldása a hivatásom és szívügyem is. A mentorálás során holisztikusan, integráltan igyekszem a problémák esetleges gyökerét és megoldását feltárni, javaslatokat adni.

     Márkus Balázs – Pénzügy Intézet

     Mátyus Bálint

Szakterülete: az Adatelemzés és Informatika Intézet adjunktusa, már 14 éve tartozik a Corvinus Egyetem közösségéhez.

Ebben tudok segíteni: Doktori értekezésemben a hallgatók kontaktórán kívüli kollaborációs lehetőségeivel foglalkoztam. Hiszek abban, hogy az egyetemi évek a tanulás mellett közösségekről, barátságokról is szólnak. Szakmai tapasztalatokat szereztem különböző iparágakban szoftverfejlesztőként, majd később az önkormányzati világban is városfejlesztési, pénzügyi és közbiztonsági területeken.

     Mente Kristóf

Szakterülete: Közel 2 évtizednyi kontrolling, számviteli és adózási, valamint könyvvizsgálati tapasztalattal jelenleg is gyakorló auditor, oktató és kutatóként aktívan keresi a pénzügy, számvitel és adózás elméleti vívmányainak gyakorlatban történő hasznosításának a lehetőségeit.

Ebben tudok segíteni: Szívesen fogad olyan hallgatókat a Navigátor programba, akik hosszabb távon tervezik szakmai, illetve tanulmányi előmenetelüket számviteli területen, akár nemzetközi szinten is.

      Mike Nimród

Szakterülete: Jogi tanulmányai után két mesterfokozatú képzést végzett, amelyek nemzetközi üzleti és információs (IT) jogra specializálódtak. Ezt követően iratkozott be a gazdaságinformatikai doktori iskolába, ahol a célja a jog és az informatika keresztmetszetének a kutatása.

Ebben tudok segíteni: A kommunikáció és az útmutatás mindig fontos volt számomra. Mivel nekem is jó vezetőim voltak, ezt a modellt szeretném tovább adni a mentorprogram keretein belül.

    Milassin Anda Nóra

Szakterülete: Kutatási területe középpontjában a kultúrák találkozásakor felmerülő kommunikációs-, és értékbeli különbségek állnak, melyek feltárásával és magyarázatával ahhoz kíván segítséget nyújtani szervezeteknek, munkavállalóknak, hogyan tudnak jobban együttműködni és megérteni a másik felet. Különösen büszke pro bono munkájára, mellyel egyházi szervezetek számára végez szervezetfejlesztési tanácsadást.

Ebben tudok segíteni: Egyéni tanulási stílus, módszertanok átbeszélése. Coaching tapasztalatai révén szívesen meghallgatom a mindennapi beilleszkedést érintő gondolataidat.

     Révész Éva Erika – Vezetéstudományi Intézet

     Szakadát László

Szakterülete: Már évtizedek óta az Egyetemen és más hazai, illetve külföldi oktatási intézményekben tanít különféle tárgyakat a mikroökonómia területén, így a sztenderd mikroökonómia mellett piacelméletet, közösségi döntések elméletét, vállalatelméletet, valamint szabályozáselméletet.

Ebben tudok segíteni: Mentorként örömmel segítem a diákokat abban, hogy közgazdásszá válhassanak. Mottóm: Közgazdásznak lenni jó! De ehhez el kell sajátítani azt a szemléletmódot, aminek használatával valaki azzá válik!

     Szentesi Péter Ádám 

Szakterülete: Multi és KKV környezetben szerzett 15 év menedzseri háttérét és 20 évnyi tanítás tapasztalatát osztja meg, főként vállalati pénzügyi/kontrolling és menedzsment területekre vonatkozóan. Generalista, gyakorlatias, pragmatikus és interperszonális karakterisztikákban van otthon. Kutatóként a viselkedéstudomány, viselkedési közgazdaságtan és gamifikáció iránt érdeklődik.

Ebben tudok segíteni: Fordulj hozzám bizalommal, ha támogatásra van szükséged az üzleti tanulmányaid során: beszélhetsz velem a kihívásaidról, karrieredről, jövődről.

     Szőts-Kováts Klaudia

Szakterülete: a Vezetéstudományi Intézet adjunktusa, már két évtizede tartozik a Corvinus Egyetem közösségéhez. A Doktori értekezésében a munka értelemteliségével foglalkozott, kutatási területe az egyén munkához fűződő viszonya, annak sokszínűsége, formálódása.

Ebben tudok segíteni: Metálhigiénés és szervezetfejlesztő posztgraduális végzettséget szerztem, a személyes és a szervezeti jóllét kérdése fontos számomra. Rendelkezem szakmai tapasztalattal HR szakemberként és tanácsadóként is.

     Szűcs Anita

Szakterülete: Több, mint 15 éve oktat a Nemzetközi Kapcsolatok tanszéken, elsősorban a nemzetközi kapcsolatok elméletével és a francia külpolitikával, a frankofón világgal foglalkozik. Az oktatás során a hallgatóbarát, tanulástámogató módszereket alkalmazza, ahol ezt a létszám megengedi.

Ebben tudok segíteni: azokat a hallgatókat tudom a leginkább segíteni, akik a diplomácia, nemzetközi kapcsolatok területén szeretnének elhelyezkedni. Azokat is szívesen látom, akik még nem biztosak abban, hogy milyen területen fognak elhelyezkedni, de szeretnék, ha a világpolitika elemzése része lehetne a szakmai életüknek.

     Szűcs Balázs Árpád 

Szakterülete: 15 éve dolgozik oktató/kutató munkakörben a BCE Pénzügy Intézetében. Főbb oktatott tárgyai (többnyire magyarul, némelyik angolul is): Vállalatértékelés, Vállalati pénzügy, Kockázatkezelés, Befektetések, Befektetési bank, Kötvénypiacok és kamatlábderivatívok. Megjelent tudományos cikkeinek témái: piaci mikrostruktúra, napon belüli tőzsdei forgalom, viselkedési pénzügy, piaci likviditás, reálopciók.

Ebben tudok segíteni: Befektetéselemző és CEMS diplomáimnak megszerzése után a PhD-t a tőzsdei forgalom napon belüli előrejelzéséről írtam. Az utóbbi 5 évben a pénzügyi szektorban is dolgozom, korábban M&A tanácsadóként, jelenleg private equity-ben.

     Tőkés László

Szakterülete: A Közgazdaságtan Intézet egyetemi adjunktusa, mikroökonómiát, makroökonómiát és különböző, empirikus közgazdaságtani tárgyakat oktat.

Ebben tusok segíteni: Széles rálátásom van az alkalmazott közgazdaságtan alapszak képzési struktúrájára és a képzés utáni életutakra, így alapvetően a szakos hallgatók kérdéseinek megválaszolásában segíthetek. De szívesen várom az olyan, nem szakos hallgatók kérdéseit is, akik érdeklődnek különböző közgazdasági tantárgyak, témák iránt.

     Virág Attila

Szakterülete: A Vállalkozás és Innováció Intézet egyetemi docense. Oktatási portfóliójába tartoznak a kreativitás elméleti és gyakorlati kérdései és a vállalkozások támogatásához kötődő aktuális szakpolitikai témák. Kutatási területe elsősorban az energetika térségünket érintő ellátásbiztonsági kérdései, de több publikációja jelent meg a pandémia társadalmi és gazdasági kihívásaival kapcsolatban is.

Ebben tudok segíteni: Közel másfél évtizede foglalkozom hallgatók mentorálásával, így jelentős tapasztalattal rendelkezem e téren.

 

Harmonika tartalom

Döntési helyzet előtt állsz karrierkérdésekben? Már az egyetemi évek alatt is van ilyen bőven: szakirányválasztás, szakmai gyakorlat, mesterválasztás, álláskeresés, saját vállalkozáshoz kapcsolódó dilemmák. Szeretnéd tisztábban látni, merre menj tovább, mit tehetsz a céljaidért? Ránézni arra, hol tartasz most? Az egyalkalmas CV tanácsadás során szakember támogatásával nézhetsz rá karriercéljaidra, tekintheted át kompetencia- és skilltérképedet és foglalkozhatsz azzal, hogy az önéletrajzod valóban tükrözi-e mindezeket. A magadról való gondolkodás abban is segíthet, hogy a tanácsadónak jó kérdéseket tegyél fel, célirányos segítséget kapj tőle. Nem ad kész megoldásokat és nem javasol neked konkrét állást, abban támogat, hogy ráláss készségeidre és fejlődési útjaidra. A közös munkában iránytű készül a jövődhöz. A tanácsadás előtt legkésőbb két nappal küldd el CV-det a careersupport@uni-corvinus.hu címre. A tanácsadás igénybevételére ajánlott félévek: 6-7. félév.

– Milyen kihívásokkal szembesülök a munkaerőpiacra való kilépéskor?

– Mesterszakra menjek tovább vagy a munka világában próbáljam ki magamat? 

– Hogyan állíthatok össze egy ütős CV-t? 

– Milyen hasznos készségekkel rendelkezem már most, amelyekkel jó eséllyel pályázhatok a megcélzott álláslehetőségre?  

– A CV-m alapján milyen jellegű állásokra érdemes jelentkeznem?

     Gerencsérné Széles Zsuzsanna – Hallgatói Támogatás

Szakterülete: Életpálya-tervezés és karriercoaching. Pszichológia és mentálhigiéné.

Karriertanácsadó szakemberként támogató attitűdjével és kérdéseivel segíthet abban, hogy átgondold karriercéljaidat, áttekintsd kompetencia- és skilltérképedet és azt is, hogy önéletrajzod valóban tükrözi-e mindezeket. Abban támogat, hogy pontosabban fogalmazd meg önmagad. Az egy alkalmas tanácsadásban ezt az önéletrajzod segítségével tehetitek meg. 

Ebben tudok segíteni: Ha összetettebb kérdésed van, például többtényezős döntési helyzettel állsz szemben a karriereddel, életpályáddal kapcsolatban, támogathat több alkalmas tanácsadási folyamatban is, melyre a Corvinus Hallgatói Támogatás oldalán jelentkezhetsz.

     Perényi Andrea


     Pintér Fanni – Hallgatói Támogatás

Szakterülete: Életpálya-tervezés és karriercoaching. Pszichológia és mentálhigiéné.

Karriertanácsadó szakemberként támogató attitűdjével és kérdéseivel segíthet abban, hogy átgondold karriercéljaidat, áttekintsd kompetencia- és skilltérképedet és azt is, hogy önéletrajzod valóban tükrözi-e mindezeket. Abban támogat, hogy pontosabban fogalmazd meg önmagad. Az egy alkalmas tanácsadásban ezt az önéletrajzod segítségével tehetitek meg. 

Ebben tudok segíteni: Ha összetettebb kérdésed van, például többtényezős döntési helyzettel állsz szemben a karriereddel, életpályáddal kapcsolatban, támogathat több alkalmas tanácsadási folyamatban is, melyre a Corvinus Hallgatói Támogatás oldalán jelentkezhetsz.

Szakterülete: Életpálya-tervezés és karriercoaching. Pszichológia és mentálhigiéné.

Karriertanácsadó szakemberként támogató attitűdjével és kérdéseivel segíthet abban, hogy átgondold karriercéljaidat, áttekintsd kompetencia- és skilltérképedet és azt is, hogy önéletrajzod valóban tükrözi-e mindezeket. Abban támogat, hogy pontosabban fogalmazd meg önmagad. Az egy alkalmas tanácsadásban ezt az önéletrajzod segítségével tehetitek meg. 

Ebben tudok segíteni: Ha összetettebb kérdésed van, például többtényezős döntési helyzettel állsz szemben a karriereddel, életpályáddal kapcsolatban, támogathat több alkalmas tanácsadási folyamatban is, melyre a Corvinus Hallgatói Támogatás oldalán jelentkezhetsz.

Mely szakoknak elérhető a Navigator?

Gazdálkodási és menedzsment (magyar)
Gazdálkodási és menedzsment (angol)
Nemzetközi gazdálkodás
Gazdaság-informatikus
Kereskedelem és
marketing
Turizmus-
vendéglátás
Emberi
erőforrások
Vidékfejlesztési-agrármérnök
Kommunikáció- és média
tudomány (magyar)
Kommunikáció- és média
tudomány (angol)
Filozófia, politika, gazdaság
Üzleti adattudomány
Alkalmazott közgazdaságtan
Nemzetközi tanulmányok
Politika-
tudományok
Pénzügy és számvitel
Szociológia
Vállalkozás-
fejlesztés mesterszak

Médiamegjelenések

Ásványi Katalin interjú

Index a Navigátorról

BDPST24 a Navigátorról
‎ ‎ ‎

Navigátor az
Educatio Kiállításon

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.30. - 08:55:37