Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Levelezés helyett használd a megújult Intézd Online-t!

Tanulmányi ügyintézőrendszerünk egy helyen gyűjt össze minden fontos információt, ráadásul kiváltja az e-mailes ügyintézés zömét.

A hub.uni-corvinus.hu oldalon található megújult Intézd Online! felületén több mint 100, dinamikusan kereshető szócikkből tájékozódhatsz, ha tanulmányi ügyintézéssel kapcsolatos kérdésed merül fel. A keresést megadott kulcs szavak is megkönnyítik, a kiemelt kategóriák mező pedig szintén egyszerűsíti a navigációt.

Ha személyre szabott segítségre van szükséged, akkor az eddig megszokott e-mailes ügyintézés helyett a leírások végén található ”Új ügy indítása” gombra kattintva éred el azt az űrlapot, ahol egyszerűbben veheted fel a kapcsolatot az ügyintéző kollégáinkkal. Itt a legtöbb mezőt a rendszer automatikusan feltölti az adataiddal, így nem kell bajlódnod azok megadásával, mindössze annyi a dolgod, hogy leírd a kérdésedet. Az elküldött üzenetekre kollégaink a felületen válaszolnak neked, és természetesen nyomon is követheted a beszélgetéseteket. Október végi indulása óta már több, mint 2000 alkalommal segítettek nektek kollégaink a felületen keresztül.

A rendszert a Cusman azonosítóddal bejelentkezve használhatod, a beazonosítás után már a nyitóoldalon megtalálod a legfontosabb, téged érintő témákat. Ha a futó ügyeidre vagy kíváncsi, akkor már a kezdőlapon áttekintheted azokat és ellenőrizheted a státuszukat. Ugyanitt eléred a legfontosabb tanulmányi ügyeket is.

A megoldás révén már most is sokkal ritkábban kell e-mailes ügyintézést kezdeményezned, de ennek ellenére ne feledd, hogy február 1-től már át sem tudod irányítani az egyetemi e-mailjeidet a magánlevelezésedre. Annak érdekében tehát, hogy február 1. után is gördülékenyen tudd intézni tanulmányi ügyeidet, mindenképp használd az Intézd Online-t, így biztos nem maradsz le a fontos üzenetedről

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 12:33:51