1997 - 2002
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Tanár szak, Német szaknyelv szakirány (D)
Fenntartható fogyasztásFenntartható turizmusHelykötődésDigitalizáció a felsőoktatásban
Fontosabb kutatások
2008 - 2010, Fenntartható fogyasztás, termelés és kommunikáció
Részvétel formája: a kutatócsoport tagja
Finanszírozó: EEA és Norvég Alap
További információk a kutatásról: A projekt célja egy olyan hatékony és méltányos gazdaság-, társadalom- és településpolitika megalapozása, amely úgy szolgálja az életmód tartós javítását, hogy maximálisan figyelembe veszi az ökológiai fenntarthatóság feltételeit. A fejlesztési irány középpontjában a fogyasztás áll, amely egyrészt elsődleges színtere - az ipari szennyezések arányának csökkenésével - a környezetre kifejtett emberi tevékenységeknek, másrészt központi eleme a termelési folyamatoknak megágyazó társadalomszervezési technikáknak.
További részletek: http://www.sustainable.consumption.uni-corvinus.hu/
2010 - 2012, Fenntartható fogyasztás
Részvétel formája: a kutatócsoport tagja
Finanszírozó: TÁMOP 4.2.1/B-09/1/KMR/-2010-0005
További információk a kutatásról: A BCE jövőképében egymással egyenértékű feladat a jövő nemzedékének magas szintű képzése, valamint a tudományos és kutatói tevékenység végzése. Ehhez adott ösztönzést a TÁMOP felsőoktatási minőségi fejlesztését szolgáló pályázata. A BCE vezetése öt kiemelt fontosságú, az egyetem integrációját demonstráló, interdiszciplináris szakmai témára építette kutatási programját, melyek között a fenntartható fejlődés feltételeinek biztosítása is megjelent. Az alprojekt feladatának tekinti a Közép-Magyarországi Régióban, mint modellterületen a fenntartható fejlődés műszaki, ökológiai, természeti-táji, valamint társadalmi-gazdasági kereteinek feltárását. Utóbbi terület vizsgálati fókusza kiterjed a fenntartható fogyasztás kérdéseire is, így a fogyasztási szokások alakulására nemzetközi és hazai szinten, befolyásolásának lehetőségeire, valamint a fogyasztást meghatározó tényezőkre.
További részletek: http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=30141&no_cache=1
2018 - 2019, DTP2-055-2.2 EcoVeloTour azonosítószámú
Részvétel formája: a kutatócsoport tagja
Finanszírozó: Európai Unió - Széchenyi 2020 OP - Zugló Önkormányzata
További információk a kutatásról:
Consumer behaviourInternational marketingMarketingMarketing research
Gazdálkodás- és szervezéstudományok
Sustainable consumptionSustainable tourismPlace attachmentDigitalisation in the higher education sector
Fontosabb kutatások
2008 - 2010, Sustainable consumption, production and communication project
Részvétel formája: a kutatócsoport tagja
Finanszírozó: EEA and Norway Grants
További információk a kutatásról: Further information on research: http://www.sustainable.consumption.uni-corvinus.hu/
2010 - 2012, Increasing research, development and innovation efficiency at Corvinus University of Budapest, Member of the Sustainable Development Research Group
Részvétel formája: a kutatócsoport tagja
Finanszírozó: TÁMOP 4.2.1/B-09/1/KMR/-2010-0005
További információk a kutatásról: Further information on research:http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=30141&no_cache=1
2018 - 2019, DTP2-055-2.2 EcoVeloTour Sustainable planning of ecotourism in the EUROVELO cycle path network in the Danube region
Részvétel formája: a kutatócsoport tagja
Finanszírozó: European Union - Széchenyi 2020 OP - Municipality of Zugló
További információk a kutatásról:
A legjobb élmények biztosítása érdekében technológiákat, mint például sütiket használunk az eszközinformációk tárolására és/vagy elérésére. Ezekhez a technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra az olyan adatok feldolgozását, mint a böngészési magatartás vagy egyedi azonosítók ezen az oldalon. A hozzájárulás megtagadása vagy visszavonása negatívan befolyásolhat bizonyos funkciókat és jellemzőket.
Funkcionális
Always active
A műszaki tárolás vagy hozzáférés szigorúan szükséges a felhasználó vagy előfizető által kifejezetten kért szolgáltatás használatának lehetővé tétele, vagy kizárólag az elektronikus hírközlő hálózaton keresztüli kommunikáció lebonyolítása céljából.
Beállítások
A műszaki tárolás vagy hozzáférés szükséges a felhasználó vagy előfizető által nem kért beállítások tárolásához.
Statisztikák
A műszaki tárolás vagy hozzáférés, amely kizárólag statisztikai célokat szolgál.A műszaki tárolás vagy hozzáférés, amely kizárólag névtelen statisztikai célokból történik. A felhatalmazás hiányában, az internetszolgáltató önkéntes együttműködése nélkül vagy harmadik fél további adatai nélkül, az ezen célból tárolt vagy lekért információk általában nem használhatók fel azonosításra.
Marketing
A műszaki tárolás vagy hozzáférés szükséges a felhasználói profilok létrehozásához, hirdetések küldéséhez, vagy a felhasználó nyomon követéséhez egy vagy több weboldalon hasonló marketingcélokra.