Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Elindult a ConCor, az Egyetem digitális szerződéskezelő és -nyilvántartó rendszere 

2022. november 23-ától egy új, innovatív megoldásokat tartalmazó applikáció, a ConCor (Contracts of Corvinus) segíti a szerződéskötések és -nyilvántartások folyamatát a Corvinuson. 2023. január 1-től kizárólag ezen a felületen lehet az eddig a Previrben vagy a GMJOG felé közvetlenül kezdeményezett szerződéseket elindítani.

Az Egyetem szerződéskötési folyamatainak optimalizálása érdekében, a Corvinus megújulási projektjeinek részeként, új szerződéskezelési és nyilvántartási rendszer fejlesztése kezdődött meg 2022 márciusában. Az új rendszer bevezetésének célja, hogy egy digitális platform segítségével a szerződéskötési folyamatok egységessé és gördülékenyebbé váljanak, javuljon a hatékonyság, csökkenjenek az adminisztrációs terhek, mindemellett kellően biztosítva legyen a transzparencia és a szabályosság.  

 

A ConCor lehetővé teszi, hogy a szerződéskötés folyamatának valamennyi állomása (kezdeményezési, pénzügyi, jogi stb.) ugyanazon felületen történjen, támogatva és naprakészen informálva ezzel a folyamatban részt vevő valamennyi szereplőt, segítve a szerződések nyilvántartását. A ConCor képes az egyes szerződések lejáratának figyelésére, az erre vonatkozó figyelmeztetésre is. 

 

A ConCor applikációt a Microsoft Dynamics 365 moduljának testre szabásával alakították ki a Gazdasági Jogi, Beszerzési, Munkajogi Szolgáltatások (GMJOG) munkatársai az Informatika (IT) fejlesztői csapattal. A ConCor lehetővé teszi kollégáink számára, hogy a partner nevének és a szerződéses feladat alapadatainak megadását követően szerződést generáljanak, az elkészült dokumentumokat tárolják, nyomon kövessék. Az applikációba az arra jogosult kollégák tudnak bejelentkezni az MS Office bejelentkezési adataikkal.  

 

A kezdeményezésre jogosultak meghatározása a korábbiakban már megtörtént a szervezeti egységek, intézetek oldaláról, az érintettek oktatásban is részesülnek (2022. november 18. és 2022. november 30.).  

 

A ConCort az elindítás után is folyamatosan fejlesztjük, bővítve az abban kezelhető szerződések körét és tökéletesítendő a folyamatokat. Indulásnál egyelőre a GMJOG hatáskörébe tartozó szerződések kezdeményezése történhet meg, a Jog, Igazgatás, Szabályozás (JISZ) hatáskörébe tartozó szerződések (tipikusan: duális képzések, szakmai gyakorlatok szerződései, double degree szerződések, nemzetközi együttműködések) egyelőre a szokott menetben kezdeményezhetőek.  

Ahogy bővül a rendszer az adott szerződéstípusokkal, arról folyamatosan tájékoztatjuk az érintett munkatársakat.  

 

FIGYELEM! Az eddig a Previrben vagy a GMJOG felé közvetlenül kezdeményezett szerződéseket 2023. január 1. napjától kizárólag a ConCor felületén keresztül lehet elindítani.  

 

A rendszerrel kapcsolatban bármilyen kérdést, kérést és javaslatot a gmjog@uni-corvinus.hu címen várják. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 13:25:23