Alberto Ferraris workshopja
A vezető szerkesztő „Hogyan írjunk vonzó absztraktot és bevezetőt, hogy elkerüljük az előzetes szerkesztői elutasítást egy top folyóiratban” címmel tart workshopot.Időpont: 2024. december 5. 9:00-13:00
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület, 311-es terem
Az esemény nyelve: Angol
Alberto Ferraris a British Food Journal társ-főszerkesztőjeként, az International Journal of Emerging Markets vezető szerkesztőjeként, valamint a Journal of International Management, a Journal of Intellectual Capital és a Multinational Business Review szerkesztőbizottságának tagjaként naprakész információkkal rendelkezik arról, hogy milyen kritériumokat kell figyelembe venni annak érdekében, hogy elkerüljük egy dolgozat “asztali”, azaz még a tudományos bírálat előtti elutasítását.
Az előadás után lehetőség lesz a publikáció előtti kutatás bemutatására, amelynek során Alberto konkrét visszajelzéseket ad az absztraktra és a bevezetőre vonatkozóan, hogy segítse a publikációs folyamatot.
Ez a lehetőség nyitott a doktoranduszok és bárki számára, aki szeretne visszajelzést kapni kéziratáról a publikálás előtt.
Az esemény december 5-én 9:00-13:00 között lesz a 311-es teremben (20 ülőhely áll rendelkezésre).
Kérjük, regisztráljon itt.
Ha nem talál helyet, akkor csatlakozhat a Teamsen.