Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

Hogyan lehet művészetről gondolkodni az üzleti szférában? Vegyél részt szakmai workshopokon!

A 2024/25-ös tanévben az Art is Business a Corvinus Művészeti Akadémia diákszervezettel közösen, az egyetem tanszékeinek hozzájárulásával új programot indít a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatóinak.
2024.10.09. 17:30 – 2024.12.04. 19:30
Budapesti Corvinus Egyetem

Az Art is Business egy innovatív művészeti startup, melynek célja, hogy a vállalati, magán- és művészeti szcéna szereplői között, a megosztott tudásból együttműködések jöhessenek létre. 
 
Most a Corvinus Művészeti Akadémiával hoznak létre közösen egy olyan workshopot, amelyen az Egyetemen tanulói megismerkedhetnek azzal, 

  • hogyan érdemes értékorientált vezetőként a művészetről gondolkodni az üzleti szférában? 
  • Mikor és hol van a helye egy alapvetően profitorientált vállalkozás életében a kreativitásnak és kulturális sokszínűségnek? 
  • A jövő menedzsereinek és vezetőinek milyen értékek mentén érdemes gondolkodni és hogyan találhatják meg önmagukat a vállalati kultúra keretein belül? 

 
A programsorozat során olyan workshop jellegű alkalmakra várják az egyetem hallgatóit, amelyen nagyvállalati topvezetők, szakmai menedzserek, junior munkavállalók és művészek mesélnek arról, milyen irányokban érdemes gondolkodni a HR, marketing, vállalatirányítás, pénzügy, felelősségvállalás, ESG, PR és kommunikáció vagy épp projektmenedzsment területeken. 
 
A programok nyíltak, így amennyiben szívesen velük tartanátok, szeretettel várnak mindenkit a további alkalmakon is! 
 
A program időpontjai: 
2024. október 9., 17:30 – 19:30 
2024. november 6., 17:30 – 19:30 
2024. december 4., 17:30 – 19:30 

Vágólapra másolva
X
×