Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

Komár Zita online PhD disszertációvédése

„Az erőtlen kommunikáció ereje – The Power of Powerless Communication – A szelíd retorika mint meggyőző kommunikációs stratégia megalapozása és sikertényezőinek feltérképezése a CSR-típusú és társadalmi célú reklámokban” című doktori értekezés védése.
2022.03.25. 10:00
1093. Budapest, MS Teams
Információ: eszter.viragh@uni-corvinus.hu
Corvinus Épület

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Komár Zita „Az erőtlen kommunikáció ereje – The Power of Powerless Communication – A szelíd retorika mint meggyőző kommunikációs stratégia megalapozása és sikertényezőinek feltérképezése a CSR-típusú és társadalmi célú reklámokban” című doktori értekezését.  
 

A védés magyar nyelven zajlik.   

Témavezető: Aczél Petra PhD habil, Corvinus 

A Védési Bizottság tagjai:    

Elnök: Andok Mónika PhD habil, PPKE, KMTI 

Titkár: Havril Ágnes PhD, Corvinus, KSZI 

Bírálók:  

  • Kovács Lajos PhD, Corvinus, KSZI 
  • Korpics Márta PhD habil, KRE 

Tagok:  

  • P. Szilcsl Dóra PhD, PPKE 
  • András Ferenc PhD, Veszprémi Egyetem 
  • Lázár Kovács Ákos PhD, DLA, PPKE 
  • Molnár Csilla PhD, Soproni Egyetem 

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.  

Az értekezés rövid ismertetője az alábbi linken található. 

Részvételi szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal az eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen jelezze. Ha van, a corvinusos e-mail címét adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a TEAMS csoporthoz.   

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertáció védés az MS Office 365–Teams szoftverrel kerül lebonyolításra, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: agi.havril@uni-corvinus.hu;  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 13:23:40