Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

Könyvbemutató – A Turizmus és mobilitás könyvsorozat legújabb kiadványai

Az eseményen Boros Kitti: Az üzleti és a kulturális rendezvények értékteremtő ereje és Miskolczi Márk: Változó perspektívák napjaink turizmusában könyveket mutatják be.
2023.09.29. 15:00 – 2023.09.29. 16:45
Budapesti Corvinus Egyetem

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Fővám tér 8.), Főépület, Faculty Club Szalon 

Dátum: 2023. szeptember 29. 

Időpont: 15:00 – 16:45 

Nyelv: magyar 

Facebook-esemény 

A Corvinus Mobilitás és Turizmus Központ kollégái könyvbemutató eseményt szerveznek, amelyre várják az érdeklődőket. A résztvevőket Prof. Dr. Jámbor Attila, egyetemi tanár, intézetigazgató köszönti. A részletes program a csatolt meghívóban található. 

Az esemény keretében az alábbi, a Budapesti Corvinus egyetem kollégáinak, valamint külső szakértők közreműködésével készült tanulmánykötetek bemutatására kerül sor: 

  • Miskolczi Márk: Változó perspektívák napjaink turizmusában
  • Boros Kitti: Az üzleti és a kulturális rendezvények értékteremtő ereje 

A kötetek az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelenő Turizmus és mobilitás könyvsorozat részei, melynek szerkesztője Dr. Habil. Jászberényi Melinda tanszékvezető egyetemi docens. 

A rendezvény a Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Fővám tér 8.), Faculty Club Szalonjában kerül megrendezésre. Tekintettel a rendezvény helyszínének befogadó kapacitására, a szervezők kérik az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékot a kitti.boros@uni-corvinus.hu email címre küldött rövid levéllel jelezzék előre. 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 13:25:44