Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Jöttünk, láttunk, győztünk

2024-05-31 12:02:00

Múlt héten a 31. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon jártunk. Szerkesztőségünk elnyerte Az év online diákmédiuma címet a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázaton.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Közgazdász Online a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos hallgatói blogja, melynek szerkesztőségében jelenleg tizennyolc diák dolgozik. Fő célunk az egyetemista korosztályt érintő és foglalkoztató témák feltárása, valamint az egyetemi élet bemutatása. Cikkeink között mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló témát és műfajt, mivel az eseménybeszámolóktól kezdve az interjúkon át az ajánlókig, a legkülönfélébb tematikákat dolgozzuk fel hol komoly, hol könnyedebb stílusban. A Közgazdász 1951 óta színesíti a hallgatók mindennapjait. Megjelent már heti-, kétheti- és havilapként is. 2019 óta online működik, blog formátumban

Idén meghívást kapott szerkesztőségünk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon való részvételre, mivel pályázatunkkal a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat díjazottjai közé kerültünk. Nagyon boldogok voltunk, amikor kihirdették, hogy első helyezést értünk el, ezzel megszerezve Az év online diákmédiuma címet. A díjátadó után igyekeztünk minél több programlehetőséget kipróbálni. Máriássy Fruzsina (főszerkesztő) és Weiner Viola (újságíró) mini podcastadásokat készítettek az eseményre meghívott vendégekkel, beszálltunk egy médiatudatossági Kahoot! játékba, körbejártuk a kitelepült szervezetek standjait, és csocsóban is legyőztük kihívóinkat. 

Csapatunk kifejezetten élvezte az eseményt, mivel nagyon jó hangulatban telt, és lehetőséget adott arra, hogy jobban megismerjük egymást, más lapok újságíróit és a jelenlévő szervezeteket. A díjnak pedig rendkívül örülünk, mivel ez egy neves szakmai elismerés, ami tovább motivál majd minket a munkánkban. További tartalmainkért ajánljuk a Facebook-, Instagram– és TikTok-oldalainkat, ahol aktuális és változatos tartalmakkal készülünk. 

Írta: Bogos Katalin

Borítókép: KGO

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.30. - 22:19:42