Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Rendhagyó módon nyitjuk meg a tanévet

2024-08-13 09:51:00

Hamarosan beköszönt a szeptember, vele pedig elkezdődik az akadémiai év. Az Egyetem minden polgárát várja az ünnepélyes tanévnyitó ünnepségen, majd a Gellért Campuson először megrendezett Tanévnyitó Fesztiválon.
Budapesti Corvinus Egyetem

Nemcsak ezzel a rendezvénnyel veszi kezdetét a tanév, de itt történik a gólyák eskütétele is, amikor ünnepélyes keretek között váltok az egyetemi polgárok közösségének tagjává.   

Az eseményen beszédet mond Bruno van Pottelsberghe, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, valamint átadjuk az egyetemet fenntartó Maecenas Universitatis Corvini alapítvány által létrehozott Pro Futura díjat.   

Az ünnepségen beszédet mond Palotai Dániel, a fenntartó Alapítvány kurátora, az Nemzetközi Valutaalap igazgatótanácsának tagja, valamint Schwemmer Martin, a Hallgatói Önkormányzat képviselője.  

Az ünnepséget a Zeneakadémia fiatal tehetségeinek rövid koncertje és a Corvinus Közgáz Néptáncegyüttes előadása színesíti.  

Az ünnepség nyelve angol.  

Szükség esetén magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítunk.   

  • Az esemény dátuma:2024. augusztus 30.   
  • Kapunyitás: 17:00   
  • A kezdés időpontja: 18:00   
  • Az esemény helyszíne: az Egyetem E épületének Aulája   

A részvételhez regisztráció szükséges, amelyitt érhető el.

Tanévnyitó Fesztivál 

Idén először egy kötetlen ünnepléssel is szeretnénk megnyitni a tanévet. A ceremónia után az Egyetem februárban nyílt új campusán, a Gellért Campuson (1118 Budapest Mányoki út 9.) különféle programokkal várunk. Este 8 órától hangulatos kerti programok, panorámás skybar és zene is vár. A részvételt a regisztrációs formon lehet jelezni. 

Vágólapra másolva
X
×