Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Új dékán a Corvinus mesterképzési területén

2023-10-17 14:00:00

Habis Helga egyetemi docens október közepétől a Közgazdaságtan Intézet oktató-kutatójaként folytatja tovább munkáját. Feladatait megbízott dékánként Havran Dániel, a Pénzügy Intézet egyetemi docense veszi át.
Budapesti Corvinus Egyetem

Habis Helga 2020 januárja óta volt felelős a Corvinus mesterképzéseiért. Ez idő alatt a szakmegújítási törekvések mellett több, az országban csak a Corvinuson elérhető új mesterképzés indult. Jelentős a nemzetköziesedés terén elért eredmény is: az idei tanévben induló mesterszakok nyolcvan százalékát csak angolul vagy angolul is teljesíthetik a hallgatók. 

A Budapesti Corvinus Egyetem ezúton köszöni Habis Helga elkötelezett munkáját, és a területén elért előremutató eredményeket. Habis Helga a Közgazdaságtani Intézetben folytatja akadémiai tevékenységét, oktatói, kutatói munkájához sok sikert kívánunk! 

2023. október 16-ától 2024. augusztus 31-éig a mesterszakos képzésekért felelős megbízott dékán Havran Dániel, egyetemi docens lesz. Elsődleges feladata egy új mesterképzési stratégia megalkotása és implementációjának elkezdése lesz. Cél egy gyökeresen új és nemzetközileg is versenyképes mesterszakos portfólió kialakítása, amely inspiráló továbbtanulási lehetőségeket kínál a kiváló alapszakos végzős hallgatóinknak, és nemzetközi szinten is vonzó programokat kínál. A mesterszakos dékáni pozícióra a következő hónapokban az egyetem pályázatot ír ki.

Havran Dániel több mint 15 éve oktat az egyetemen, az angol nyelvű Pénzügy mesterszak felelőse, a Gazdálkodástani Doktori Iskola Pénzügyi menedzsment és számvitel program igazgatója, a Szenátus tagja. Tagja az MTA Közgazdaságtudományi Bizottságának, valamint tavaly az EDAMBA vezetőségi tagjává választották. Kutatásai a vállalati pénzügy, háztartási pénzügy, pénzügyi piacok területekhez köthetők, különös tekintettel a likviditásra.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.07. - 02:28:25