Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Kétnapos vezetői workshop a Corvinus Megújulási Programról

Beszámoló az augusztus végi workshopról

Augusztus végén az Egyetem vezetői kétnapos stratégiai workshopon értékelték a Corvinus Megújulási Program eddigi eredményeit, és összegezték az Egyetem előtt álló feladatokat.

Az eseményen az Elnöki Testület tagjai, a rektorhelyettesek, a dékánok, Corvinus Doktori Iskolák főigazgatója mellett az intézetvezetők és a megújuló, valamint a legnagyobb szakok felelősei vettek részt, kiegészülve az elnöki és kancellári szervezet vezetőivel. Az Egerszalókon megrendezett rendezvény két napja jó hangulatban, közös gondolkodással telt el, az eddigi eredményeket elismerve és őszinte reflexióval a megújulási folyamat javítási lehetőségeivel kapcsolatban.

Az első napon a Corvinus Megújulási Program projektvezetői számoltak be a Program projektjeinek státuszáról. Ezt követően műhelymunka keretében a vezetők megvitatták az egyes területek rövid- és hosszú távú stratégiai célkitűzéseit, vezetői vállalásait, ezzel előkészítve a stratégiaalkotási folyamat következő, lezáró szakaszát. Mind a projektek státuszáról, mind a célkitűzésekről, mind pedig a stratégiaalkotási folyamat további lépéseiről hamarosan további részletes tájékoztatást nyújtunk az Elnöki Testület és a projektvezetők részvételével. Ennek során lehetőségetek lesz az Egyetem vezetőivel személyesen vagy – a járványhelyzettől függően – online térben találkozni.

A második nap jelentős részében a megújuló Egyetem értékrendjéről szóló – februárban elkezdett, majd a járványhelyzet miatt félbemaradt – beszélgetés fonalát vette fel újra az Egyetem vezetői köre. A következő időszakban értékeinkről és azok mindennapjainkban való érvényesüléséről is folytatni fogjuk a közös gondolkodást az Egyetem polgáraival. Ennek részleteiről is nemsokára tájékoztatást adunk.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 12:27:00