Ugrás a fő tartalomra

Iparvállalati menedzser/ szakközgazdász

Legyél jobb minden nap! Kezdd nálunk a változást!

A kimondottan az iparvállalati környezetre szabott képzés olyan programot ajánl bármely ipari vállalatból érkező középvezetők részére, akik vezetővé szeretnének válni szakterületükön, vagy már meglévő vezetői pozíciójuk szakmai kompetenciáit szeretnék továbbfejleszteni. A képzés kialakítása során kimondottan Székesfehérvár vezető vállalatainak igényeit vettük figyelembe. A képzés során a vállalati funkciók áttekintése biztosítja az alapot, melybe az üzleti- és menedzsmenttudományokon túlmenően a releváns műszaki ismeretek épülnek be. A módszertani képzésen túlmenően a vállalati vezetői készségek átadása biztosítja a megszerzett ismeretek gyakorlatba való átültetésének lehetőségét. 


A képzésért felelős szervezet: Pénzügy, Számvitel és Gazdasági Jog Intézet

Szakfelelős oktató: Dr. Ősz Rita

Ügyintéző telefonszám: +36 30 106 1429 (munkaidőben hívható)

Képzési idő félévekben: 4 félév

Képzés nyelve: Magyar

Telephely: Székesfehérvár

Tagozat: Levelező

Oktatás napjai: Szombat

Képzési típus: Hagyományos

Finanszírozás: önköltséges, (A felvételi eljárás díja: 9.000 Ft)

  • Early bird 2023. július 15-ig: hamarosan
  • 2023. július 15. után: hamarosan

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése: Iparvállalati műszaki menedzser/Iparvállalati műszaki szakközgazdász 

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Bármely ipari vállalatnál tevékenykedő vezető vagy vezetővé válni akaró személy jelentkezését várjuk.

Ha általános kérdése van szakirányú továbbképzéseinkkel kapcsolatban keressen minket a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu e-mail címen vagy a +36308127085 telefonszámon!

Felvételi követelmények:

• Iparvállalati műszaki menedzser szakon: bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél.

• Iparvállalati műszaki szakközgazdász szakon: gazdaságtudományi képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél és közgazdász szakképzettség.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

• Felsőfokú végzettséget igazoló oklevél magyar és (ha van) angol nyelvű oldala

Szakfelelősi köszöntő

Az iparvállalati műszaki szakképzési szak olyan középvezetők számára hasznos, akik szeretnék a szemléletmódjukat és a napi rutint tudományos alapokra helyezni. Az elmúlt időszakban nagyon sok vezető nyilatkozta, hogy egyből a szeminárium után kipróbálta, hogy mit is jelent az, amikor nem rutinból, hanem megfontoltan és szakmailag megalapozottan vezeti a csoportját, a gyáregységet, a céget. Várunk mindenkit, aki szeretné tudását kibővíteni, mindezt egy jó hangulatú, családias képzés keretében, ahol a szakmai tapasztalatok megosztása és a kapcsolati háló kiszélesítése is adott.

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Ősz Rita
szakfelelős
egyetemi docens

A szak tanterve

A diploma elvégzése után

A végzett kollégák olyan középvezetői kompetenciákkal tudtak vagy új munkahelyre menni, vagy munkájukat magasabb színvonalongezni. Fontos, hogy a műszaki végzettséggel rendelkezők betekintést kaptak a gazdaságtudományi alapokba, amikkel könnyebben tudták saját munkájukat tudatosan irányítani. A gazdasági végzettségűek, pedig olyan ismeretekre tettek szert, ami az ipari folyamatok globalitásának megértéséhez, az Ipar 4.0 kihívásait alkalmazva tudtak a cégük hasznos és innovatív munkatársaivá válni.  

vár a corvinus

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 13:27:19