Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Lezárult a jelentkezés a Corvinus Nemzetközi Kutatási Kiválósági pályázatra, megkezdődött az értékelés

A pályázatra összesen 55 jelentkezés érkezett kutatóktól


A pályázatra összesen 55 jelentkezés érkezett kutatóktól, egyetemi tanároktól, docensektől, doktoranduszoktól, tanársegédektől, valamint adjunktusoktól. Az elismerést a díjazás évét közvetlenül megelőző három év kutatási teljesítménye alapján lehet elnyerni, az eredményeket várhatóan márciusban hirdetik ki.

Kutatás pályázat 1

 
A Corvinus [Nemzetközi] Kutatási Kiválósági (CKK) elismerés a nemzetközi rangsorokban való előrelépést szolgálja közvetett módon, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem kuratóriuma és vezetősége tűzött ki célként. A korábbiaknál jelentősebb nemzetközi hatás elérése és növelése érdekében hozták létre a kitüntetést, amely a kutatási kiválóság díjazásával pótlólagos ösztönzést jelent a nemzetközileg is jelentős és a Corvinus Egyetemhez kötődő kutatási eredmények elismerésére.

A díjakat három kategóriában ítéli oda a CKK Bíráló Bizottság:
 

  • PhD/Doktorandusz hallgató;
  • Fiatal oktató/kutató (a díjazást megelőző öt évben történt a PhD fokozat odaítélése; 2021-es díjazás esetén ez a 2016-2020 időszakot jelenti);
  • Oktató-kutató, aki a díjazást megelőző öt év előtt szerezte meg doktori fokozatát (2021-es díjazás esetén: 2016 előtt).
Budapesti Corvinus Egyetem

 

A jutalomban részesülő pályázók számát, jutalmazásának mértékét, valamint az összesen kiosztható jutalom összegét a CKK Bíráló Bizottság a beérkező pályázatok mennyisége és minősége alapján, az Elnöki Testület által jóváhagyott kereten belül határozza meg.

További információ a pályázatról itt olvasható.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 14:07:57