Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Schumann Tamás bemutatkozása

Schumann Tamás Product Owner
Budapesti Corvinus Egyetem

 Schumann Tamás

Product Owner


Szervezeti egység: Hallgató Szolgáltatások – Digitális Innováció 
Felettes: Rimmel-Bugár Zsuzsanna, Digitális Innováció vezető 

Munkaköri feladatok: Fő feladatom, hogy a készülő informatikai rendszerek felhasználóinak részletes igényeit felmérjem, megértsem, és képviseljem. Üzleti/szervezeti problémákhoz segítek megfelelő digitális megoldásokat találni, illetve azok fejlesztői szaknyelvre fordításával a készülő rendszerek megvalósítását előkészíteni és végigkísérni. 
Szakmai végzettség: PTE-KTK Vezetés és szervezés (angol nyelven)

Rövid bemutatkozás:

2016 óta foglalkozom agilis termékfejlesztésekkel, többek között az extremedigital.hu és a veszprembalaton2023.hu rendszereinél szerepeltem Product Owner szerepkörben. Hiszek a szolgáló vezetés, az empátia, a tudásmegosztás, és a kiemelkedő minőségű edukáció fontosságában.

Munkám egyben a hobbim is: szabadidőmben kisebb szakmai meetupokat és könyvklubokat szervezek, ill. startupokat segítek indulásukban, termékkialakításukban. (www.koffeinbox.hu)

Szakmában leginkább Simon Sinek, Seth Godin, Mike Cohn, Teresa Torres, Nagy Tamás Gábor és Marhefka István munkásságát követem. Egy szakmai vitára pedig bármikor kapható vagyok.

Amikor pedig épp nem szakmázom, akkor pop-pszichológiát olvasok, matek videókat nézek, vagy karaokézom. Magamat minimalistának vallom, és közel áll hozzám a sztoicizmus gondolatvilága is. Újabban a kávékészítésbe kóstolok bele, és rákaptam a kirándulás ízére is.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 12:34:03